Másnál is működik a kuruc_info?
Azt mondta Orbán 1 éve, hogy lépéseket tesznek a kuruc_info hírportál beszüntetéséhez.
Most akkor mi van? Pofára estek? :)
Pofára hát.
Orbán az óriási egoizmusával és gőgjével azt hitte, hogy a 2/3 segítségével még az internetet is uralma alá hajtja :)
Vagy csak sz.rt se tud az informatikáról.
Esetleg mindkettő egyszerre.
Az utolsó a legvalószínűbb :)
Micsoda hatásvadász kérdés! :)
Amúgy, igen működik. Tekintve, hogy amcsi szerveren van, így továbbra is működni fog. land of the free... -.-
"liberálanarchista kultúrterror"
A kurucról beszélsz ugye?
"verbálterroristákról, akik mindenféle más véleményt be akarnak tiltani." A gyűlölködés nem másféle vélemény.
De ahogy gondolod...
18:46
Én sem olvasom, hasonló indokok miatt.
Viszont még Churchill mondta azt, hogy "ha Hitler megtámadná a poklot, legalább egy jó szavam lenne az ördög mellett az alsóházban."
Én annyira utálom Orbánt, hogy annak ellenére, hogy zsidó-cigány keverék vagyok, és nagy valószínűséggel ki akarnak irtani, én akkor is tudok pár jó szót szólni a kuruc.info mellett, ha esetleg Orbánnak sikerülne betiltania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!