Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel a Fideszre szavazók...

Ezzel a Fideszre szavazók egyet értenek?

Figyelt kérdés

[link]

Mulattató a cikk, már csak azért is, mert nem egy ellenzéki írta, és könnyed a stílusa.

De lenne még pár kérdésem hozzátok:

Egyáltalán értitek, mit jelent ez? Tényleg ezt akartátok? Ez titeket nem rémít meg, nem fog el a rossz érzés? Szerintetek ez erkölcsileg kifogástalan?

2011. márc. 24. 18:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Ja, és kimaradt: és úgy fizeti ki, hogy mindeközben az emberek meg sem érzik, sőt, adót sem fizetnek :)
2011. márc. 24. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

hiába lesz alternatíva, ha a sok idióta miatt aki képes két szar közül az egyiket megenni a gyűlölet miatt 2/3-ot adott a fidesznek. Ha lesz alternatíva, akkor a fidesz kinyírja őket a hatalmával vagy esélyt se ad nekik.

Talán ha egy kisebb pártra szavaztatok volna, akkor most egyszerű többség lenne nekik és talán az egyeduralom helyett valami demokrácia szerűség lenne még a parlamentben.

2011. márc. 24. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Sir Butcher

"Olyan jó, hogy itt mindenki csak azt tudja, hogy mit NEM akar. És senkinek sincs tippje sem arról, hogy ő voltaképpen mit is akar."

- Van a kamrában 10 tojás. Mind záp. Melyiket eszed meg?

Én EGYIKET SEM. Persze, válogathatok, hogy melyik KEVÉSBÉ büdös, de minek? Szerintem az összeset ki kell dobni.

És venni FRISS tojást.

Pedro

2011. márc. 24. 19:50
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
vannak itt még értelmes emberek ;)
2011. márc. 24. 19:52
 15/20 anonim ***** válasza:
25%

Ha a 10 záptojás közül a legjobbat választod ki már jobban jártál, mintha egyiket se vetted volna el, és ki maradtál volna az egészből.

Tényleg a Fidesz a legkevésbé rossz választás.

Arra meg, h a fideszeseknek minden jó, nem, pl. én nem értek egyet az AB korlátozásával.

Az ország helyzetéért pedig főleg az mszp a hibás, ugyanis na ahelyett, h fröcsögjünk, elég annyit mondani, hogy éllovasból sereghajtó, ez kifejezi a szocik munkájának eredményét.

2011. márc. 24. 20:01
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

20:01

Ne haragudj, de azt a tojást edd meg magad! :-P Én továbbra is fenntartom, hogy a romlott tojást úgy ahogy van, ki kell vágni a francba.

"Tényleg a Fidesz a legkevésbé rossz választás."

- Sajnos a jelenlegi politikai palettát elnézve, még az is lehet, hogy igazad van... De a véleményem ugyanaz, mint a tojás esetében.

"Az ország helyzetéért pedig főleg az mszp a hibás..."

- Ez így van, DE NEM EZ VOLT A KÉRDÉS! Tudod az, hogy az egyik baromságokat csinált, nem menti fel a másikat. Nem azzal kell takarózni, hogy "de hát óvónéni, a Pistike is dobált!" - mint a gyerekek az oviban.

A kérdés arra vonatkozott, hogy az amit MOST csinál a Fidesz, az vajon jó-e, egyetértenek-e vele a Fidesz szavazók.

Azaz, hogy ki eszi még (rajtad kívül persze) a záptojást, csak azért, mert most ezt cseszték elébe?

Pedro

2011. márc. 24. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem a Ferihegy önmagában groteszk név, ezért én támogatom.
2011. márc. 24. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a Ferihegy önmagában groteszk név..."

- Groteszk??? EZ A NEVE! Neked mi a neved?

Vagy ugyanilyen alapon groteszk név a Svábhegy is, vagy a Jánoshegy, a Nagy Kopasz, vagy a Hármashatárhegy is, na meg persze az Orbánhegy is... Ezeket is át kellene nevezni!

2011. márc. 24. 21:09
 19/20 A kérdező kommentje:

Ezen a groteszken nekem is fönnakadt a szemem :)

Tudod mi a groteszk? Örkény egypercesei. Ezt imádom, amikor csak dobálják az éterbe a szavakat, de a jelentésükkel nincsenek tisztában.

2011. márc. 24. 22:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem mindenki.

De ők már ki is ábrándultak.

Kérdés az, hogy mi lesz helyette? Megint az MSZP? na neee

Jobbik? sokan írják, hogy mivel csalódtak a Fideszben, ezért a Jobbikra voksolnak. Na mert az sokkal jobb lenne ugye?

LMP? hát az enyhén szólva valószerűtlen lenne, hogy sokan szavaznánk rájuk, mivel országos szinten elég gyengék, meg a kuruc.info sikeresen kikiáltotta őket az SZDSZ utódjának.

Jó lenne, ha alakulna valami új párt, pártok. Mert ez így katasztrófa.

2011. márc. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!