Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor lesz Magyarországon...

Mikor lesz Magyarországon viszonylagos jólét?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 13:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%

16.47 Más sokszor kérkedtél avval,hogy vállalkozó vagy és a munkahely......

Már csak arra lennék kíváncsi ha tehetném Magyarországon ,hogy belelássak a lapjaitokba. Ugyanis meg vagyok győződve arról, hogy a vállalkozók munkahelyteremtésének legnagyobb hányadát támogatással kapjátok , azonkívül az elhelyezett munkanélküliek után egy meghatározott ideig a munkabér tetemes részét az állambácsi garantálja. Amikor ennek vége,akkor elbocsátás és kezdődik ujra. Szóval nem kell a duma ismerem a dőrgést, hiszen ilyen körben forogtam . Ahogy mondják tisztességesen nem lehet előrejutni. Viszont akkor ne minősítsd azokat akik nem vállalkozók tehetetlennek ! Ismered azt a Salamoni kabarét, hogy "ha egyszer kinyitom a számat, ha egyszer elkezdek beszélni" .

2011. márc. 28. 18:01
 22/26 anonim ***** válasza:
39%
senkit, és semmilyen támogatásra nem kényszerülök rá. Az hogy a Fideszt pártolom leginkább csak azért van amit tapasztalok, nem azért mert rájuk vagyok szorulva. Lehet tisztességesen előre jutni, csak ész kell hozzá meg munka. Meg egy kis szerencse is, de ehhez tudás is kell, különben nem figyel fel az emberre egy multimilliomos külföldi befektető.
2011. márc. 28. 18:30
 23/26 anonim ***** válasza:
52%
Tévedsz. Én annak idején egy nagyon gazdag külföldi üzletemberrel kerültem kapcsolatba, mert felfigyelt a tudásomra. Ő adta a pénzt a gyár alapításra, nekem a fejlesztések és a munka magas szintű kivitelezése volt a feladatom. Ő pedig az üzleteket intézte, ami szinte mind külföldi. Már régen visszafizettem neki a pénzt a termelésből, semmiféle állami támogatásra nem szorulok rá, és nem is rúgok ki senkit soha. Én a Fidesz politikájában látok fantáziát, nem azért pártolom őket mert rájuk vagyok szorulva, hanem mert a fiataloknak ők jelenthetnek alternatívát. És lehet tisztességes úton előre jutni, csak ész kell hozzá és kemény munka, meg persze egy kis szerencse, de ehhez kell a tudás is. Az előbb kurta lett a válaszom, ezért írtam le újra.
2011. márc. 28. 18:39
 24/26 anonim ***** válasza:
Itt olvastam fentebb ezt a "sokan a kezüket tartják" hozzászólást. Olyan sok gazdasági tárgyam nem volt az egyetemen, de abban biztos vagyok, hogyha levonják a fizetés felét + az Áfa, akkor azért nem az jár, hogy Schmitt Pál maszturbál a Sándor palotában aztán meg kijön integetni. Tehát attól függően, hogy mennyi pénzt szed be az állam (Magyarországon sokat) olyan szolgáltatást kell adnia pl: oktatás, egészségügy. Ezt hívják egyébként jóléti államnak- valamilyen szinten a pénz újraelosztását, hogy abból a szegényeknek is (mindenkinek) jusson ugyanolyan szolgáltatás az állam által. Írták hogy Magyarországon oktatás, egészségügy ingyen van, és vannak ahol nem. 3 fajta modell van Magyarország stigmatizáló, akárcsak az USA. De ez a gondolkodás akkor is rossz, hogy minek várnak bármit is. Mondjuk azért a havi 100 ezer + forintért, amit befizetnek az államnak. Na az lenne a jóléti állam, ha megértenék, hogy ez a jóléti állam.
2011. márc. 28. 19:19
 25/26 anonim ***** válasza:
18.01 Tehát vannak fehér hollók ! Legközelebb oda írom,hogy tisztelet a kivételnek, de tényleg nagyon egyedi a példája. További sok sikert.
2011. márc. 29. 07:46
 26/26 anonim ***** válasza:

"Mehetsz Németországba, azt tarthatod a markod családi pótlékért és segélyekért, mert ott nincs!"

[link]

A Hartz IV alcím alatt olvasgass! Az nem segély?

2011. márc. 29. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!