Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Na és ehhez mint szóltok?

Na és ehhez mint szóltok?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 23. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt szólom, hogy nem meglepő. Itt gykn is sokan verték a mellüket, hogy ők bizony kitörlik vele nem küldik vissza. Akit érdekelt visszaküldte, aki meg nem... azt tudom sajnálni.
2011. márc. 23. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Pfff, MNO. Jó, hogy nem rögtön az orbanviktor.hu-ról linkelsz...
2011. márc. 23. 17:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Normális véleményt szeretnék, nem fikázást! Előre is köszi a normális válaszokat.
2011. márc. 23. 17:24
 4/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm az elsőnek is.
2011. márc. 23. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

Pontosan mihez?

Az, hogy az emberek nehezen látják be a tévedésüket, semmit.

Annak viszont, hogy az az LMP 2009-es indulása óta gyakorlatilag utolérte az 1999-es porondra lépésű Jobbikot, kifejezetten örülök!

2011. márc. 23. 17:26
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

tipikus

épp most hallgatom az alkotmányozási "vitát".

Kiváló... -.-

2011. márc. 23. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
74%

Semmi meglepő, szerencsére.

Az ellenzék teljes alkalmatlanságáról és röhejességéről tanúskodik, hogy lassan egy évvel a választások után is ekkora fölénnyel vezet a kormánypárt. Nagy szerencséje van a Fidesznek az MSZP-vel, LMP-vel, Jobbikkal.

2011. márc. 23. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Tudod, messziről jött ember azt mond amit akar...

Nem véletlen, hogy ezt a kérdőívet NEM az Országos Választási Irodán keresztül küldték szét és számoltatták össze... Az túlságosan objektív eredményt adott volna.

De mivel ezt a Fidesz pártkatonái számolgatták lelkesen, én nem vagyok biztos benne, hogy az objektív eredményt tálalják elénk.

Mit csináljak, én ilyen szkeptikus vagyok.

Pedro

2011. márc. 23. 19:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Vajon miért csökkent a Fidesz támogatottsága jelentős mértékben? Legalábbis a Tárki ma közzétett felmérése szerint?
2011. márc. 23. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!