Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Első álamfői látogatásom...

"Első álamfői látogatásom első álomásán. Köszönettel. Schmitt Pál" Büszkék lehetünk az "álamfőnkre"? Véleményeket, kommenteket szeretnék!

Figyelt kérdés
Álamfő. Álomfő. 5 szó, 2 durva helyesírási hiba - már általános iskolában is megszólnák az efféle súlyos hibákat vétőt. Ha rajtam múlna, érettségit sem kapott volna Schmitt úr, nemhogy államfői, köztársasági elnöki kinevezést! Schmitt és most. De ne csak most, mindig vigyen magával egy helyesírási szótárat - azt javaslom, - ha nem akarja önmagát és országát még jobban lejáratni! Köszönöm.
2011. márc. 21. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

* ja, a KELL az két L... - Mentségemre szóljon, hogy én nem vagyok köztársasági elnök. :-)

Pedro

2011. márc. 25. 18:41
 22/26 anonim ***** válasza:
Mostantól így KELL írni. Aki szerint nem, az hazaáruló
2011. márc. 25. 20:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek 14.42 -vel.Ezeket a hivatalos leveleket soha nem maga az elnök írja,megvannak erre az emberei.Hülyeség azt hinni,hogy ezeket a hibákat ő maga vétette.Szerintem még csak a kezébe sem kerülnek jóváhagyásra sem.
2011. márc. 25. 22:48
 24/26 anonim ***** válasza:
A te teóriád szerint vagy az ellenzékiek vagy valamelyik alteregója irt be pl a vendégkönyvbe ugye. Nem törvényszerű ,hogy bár ki kiváló legyen helyesírásból és ha valaki nem gyakorolja megkophat. De ezen a szinten nem szabadna támadási felületet hagyni, de persze lehet, hogy az /elv/ társai hagyják, hogy lealázza magát.
2011. márc. 26. 10:12
 25/26 anonim ***** válasza:
32%

18:39-kor adtam egy linket, legalább nézzétek meg! Megadon mégegyszer:

[link]

Nem hiszem, hogy ezt nem maga írta, bár lehet, hogy az ilyen emlékszövegekre is "megvannak az emberei", és ő még csak nem is látta... De nem hiszem.

Másik: Az a baj, mikor az is tiltakozik ellene, akire rá akarják kenni, hogy írta. (Főleg, ha az állítólagos író sokkal képzettebb a magyar nyelvtan területén.) De TEGYÜK FEL, hogy nem ő írta. Akkor pedig ELOLVASÁS NÉLKÜL aláír valamit? Mert ez még ROSSZABB, mint ha helyesírási hibákat ejtene...

Egyébként nem olyan nagy probléma, ha valaki hibásan ír. Az a probléma, ha a hibáit nem ismeri be, sőt MÁSRA AKARJA KENNI. Mert ez egy átlagemberhez sem méltó - nekünk meg ez a köztársasági elnökünk.

Bravó, meg is érdemeljük!

Pedro

2011. márc. 26. 10:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van.
2011. márc. 26. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!