Szerinted mi lenne, ha a következő választásokon a Jobbik 2/3-os többséget szerezne?
Jobbik 2/3
Az azt jelentené szerintem, hogy minimum 6-7 millió ember elköltözött Magyarországról és valószínűleg úgy eshetett meg, hogy a Jobbik 2/3-ot kapott.
Ez megtörténhet?
Szerintem nem.
Minden hithű jobbikostól elnézést kérek, de én nem tudok hinni abban, hogy egy párt hangzatos programjától Magyarországon rend lesz, gazdasági stabilizáció, ahol még a romák is "kifehérednek" - mind ezt Európa közepén.
Nem tudok hinni abban, hogy egy ország számára a stabilizálódást, csak radikalizmussal és pl. különböző erőszakszervezetek által lehetne megvalósítani.
Van ilyen, de azt nem demokráciának hívják.
Egyszer, még a választások előtt beszélgettem egy jómódú és közismert üzletemberrel, aki az arcát nem, csak a pénzét adta a Jobbikba. Az említett úriember, egy alkalommal részletekbe menően tájékoztatott a párt programjáról és jövőbeni terveiről, amiben nagyon zavart az a "kis apró momentum", amely szerint a nagy elszámoltatás, egyben egy olyan leszámolás is lenne a "J" részéről, amelyben sajnos olyanok is áldozatul eshetnek, akik amúgy teljesen ártatlanok és semmilyen priusszal nem rendelkeznek. Mint pl. az a korábbi hozzászóló vállalkozó, aki egyszerűen szeretne élni, dolgozni és közben munkát biztosít mások számára.
Tehát, a kérdésemre az illető úr válasza a következő volt:
- Igen, az ilyen jellegű programokban, sajnos mindig van egy szükséges veszteség, vagyis biztos, hogy ártatlan és vétlen emberek is áldozatául fognak majd esni...
Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy az a pártprogram, amely annak ellenére, hogy esetleg jól meg van komponálva, de a megvalósítása ártatlan emberek jogainak letiprásán és végső soron a vérén keresztül írja be magát a történelembe, az inkább - ha kérhetem - ne írja be magát, mivel ilyet már láttunk.
Makabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!