Szerinted mi lenne, ha a következő választásokon a Jobbik 2/3-os többséget szerezne?
Végül is van rá esély.
Jelenleg én is bízom bennük,csak bennem is lappang,hogy mi van ha ők is elkúrják?
Ami még fontosabb,ha ők elkúrják akkor kihez fogunk majd szaladni?Na erre válaszoljon nekem valaki.
A Jobbik programja jó,lényegében benne vannak az adott folyamatok ábrázolása,hogy miből mi hogy lesz,ezt hiányolom a többi párttól,de még nekem így is hiányosak.Én azt szeretném,hogy ne az legyen,hogy kimondják,hogy megteremtjük a közbiztonságot hanem az,hogy részletesen leírják ,hogy ez milyen úton-módon fog bekövetkezni.
"hanem az,hogy részletesen leírják ,hogy ez milyen úton-módon fog bekövetkezni."
Hát igen...
de azért bízzál bennük nyugodtan :D
Az a baj Sverdans,hogy egyre elkeseredettebb lesz mindenki és(talán) ők lesznek az egyetlen alternatívák.
Nem tudhatjuk amíg nem kóstoltunk bele.Akár jól is járhatunk.Szerintem.
"Akár jól is járhatunk.Szerintem."
Azért ezen még gondolkodnék a helyedben...
Mármint, hogy mi szükséges ahhoz, hogy jól járjunk, milyen feltételeknek kell eleget tennie egy kormánypártnak!
"Mármint, hogy mi szükséges ahhoz, hogy jól járjunk, milyen feltételeknek kell eleget tennie egy kormánypártnak!"
Ha leszerepel a Fidesz,akkor ez nem lesz kérdés.Onnantól már próba szerencse alapon fog menni a dolog.Az lesz,hogy leszerepel az egyik,akkor szavazzunk a másikra.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:18
Érdekes gondolat, akár még igazad is lehet! De nehogy azt hidd, hogy mindenki aki kiábrándul a Fideszből, automatikusan Jobbikra fogja adnia voksát. Sokan lesznek (sajnos) akik az MSZP-re voksolna pl., mert nincs másik nagyobb "baloldali" párt (az LMP túl kicsi ehhez)
Amúgy jó érzés végre egy érvekkel vitatkozó Jobbikost látni :)
Remélem alakul valami normális balközép párt, amely széles társadalmi támogatottságot tud maga mögött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!