Lázár János botrányos nyilatkozata még az őszödi beszéden is túltesz talán, hol vannak a tüntetők, szó nélkül tűri ezt a nép?!
"Ja és nem minden munkanélküli semmirekellő, le kéne már szokni erről a pökhendi stílusról!"
A magadfajta liberálisok terjesztették el ezt a stílust, lásd Gyurcsány, vagy Kóka pökhendi kijelentéseit.
Lázár szavai pr-szempontból valóban szerencsétlenek és magas labdát adnak fel az ellenzéknek, a kormányzó párt frakcióvezetőjének szájából nem hangozhat el ilyesmi. Magyarországon. Amerikában vagy Nyugat-Európában ugyanakkor többnyire helyesléssel fogadnák ezt a kijelentést és az megegyezne a többségi társadalom véleményével.
Nálunk is hozzá kell szokniuk az embereknek, hogy a saját szorgalmukra, tehetségükre kell támaszkodniuk, nem az államtól kell várni a sült galambot. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa, régi igazság ez. Ökölrázással, a kudarc másokra való áthárításával nem lehet semmire sem menni, semmit nem lehet elérni.
"Lázár János botrányos nyilatkozata"
Nem Lázár nyilatkozata botrányos, hanem az botrányos, hogy olyan triviális igazságokat, mint amiket mondott, egyesek nem képesek elfogadni. Az USA-ban vagy nyugaton Lázár beszédét unalmas közhelyszótárnak tartanák. Csak nálunk, a kifordított abszurd posztkommunista közegben "botrány" az, hogy 2x2=4.
csak a sok zseninek üzenem, h amiket lázár barátunk mondott (arról nem is beszélve h közben a gyerekének keres feleséget WTF???) azzal a tanárok, ápolók, mentősök, tűzoltók, illetve az orvosok egy részét is senkinek nevezte.
ugyanis ma Magyarországon ezekből a fizetésekből nem lehet megérni és ez a az ilyen lázár féle mocskok munkája kéne, hogy legyen.
másodszor ez már az én idealizmusom de szerintem egy ember értékét nem a bankszámlája adja meg. így pl Teréz anya is egy senki volt
Tudod 62%-os gyökér van egy mondás: ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre! Ez érvényes rád, kiráJJJhekkerre, meg a platónista úrfira!
Ja kérdező, közben némi fejlemény az ügyben:
Bár én nekem ez kicsit MSZP szagú, szóval nem megyek el rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!