A "Nemzeti együttműködés nyilatkozata" az esztergomi városházán is ki van függesztve, vagy a Fideszesekre nem vonatkozik?
A Fidesznél ez röviden annyit jelent, hogy velük vagy ellenük. Megsértődtek szegények, hogy Esztergomban kikaptak???
Ez nagyon durva, látszik itt is a Fidesz diktatúra - Viktatúra egyik jele
Kérdésedre a választ nem tudom.
Azt viszont tudom, hogy sokba kerül az Orbán kormány gyerekes szintű basáskodása.
-Én már csak a kötelező kifüggeszttetésének okán tiltakozásul is nagy ívben teszek erre a "fontos dokumentumra". A másik, amely az agymosás gátlástalan, gyerekes formáját bőségesen kimeríti, az az volt, hogy a "politikamentes" bkv villamosait is arra használják fel, hogy hülyeségeket szajkózzanak a hangosbemondóján.
Vallom, hogy aki érdeklődést mutat a jelenlegi kormány agymosási kampányára, az meg fogja keresni a megfelelő csatornákat arra, hogy kielégítse a felmerülő kíváncsiságát, - nem kellene akaratuk ellenér embereket "b.szogatni"...
Hatalmas léptekkel halad a jelenlegi kormány abba az irányba, hogy utáljam.
Várom a hasonló gesztusokat, - a 4-6-os villamos használatáról már leszoktam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!