Ezek után mit üzennél Lázár Jánosnak?
Remélem az ő apja is csak jó partiként emlegette ezt az embert, mert úgy látszik ő így hívja a fiát.
De azt ne feledje, hogy az olyan csajok, akik egy ilyen "jó parti"-t választanak maguk mellé, egy olyan "senki" lesz a szeretőjük mint én, mert a pénzen kívül mást nem fog otthon kapni!!!!!!
a devizapiacos megjegyzés is nagyon érdekes.
Úgy felötlött az emberben, amikor egymás után zsinórban többször döntötték be szándékosan a forintot (Szíjártó, Kósa nyilatkozatai) épeszű ember számára teljesen érthetetlen okból. Már akkor is terjedt a pletyka, hogy ezen a bennfentesek elég nagyokat kaszáltak, és erre ment ki a dolog, úgy néz ki, valóban volt benne igazság.
Akkor egyel több ok, hogy ezeket a kártékony pártokat eltakarítsuk és végre normális pártok jöjjenek helyettük.
"A válasz megírásának időpontja: ma 20:39"
Ez jó volt :D
Ha őszintén leírnám, egész Magyarországot bannolnák az oldalról, nem csak az én ip-met!
Viszont azt sajnálom, hogy lemaradt az egykor nagy népszerűségnek örvendő Taigetosz-programról!!!!!
Én csak azt üzenem neki, hogy amit eddig összekapartam azt most viszi a végrehajtó. Sajnos nem vagyok a húsosfazék közelében, hogy tudjam épp mibe kellene fektetnem a pénzt devizába, földbe vagy akármibe.
Meg azt, hogy ilyen árak mellett ilyen fizetésből csak a csekkekre futja.
hmmm...
mindenkivel egyetértek aki fel van háborodva ezen...igaza van annak is aki előttem irt egy pár kommentel korábban...mindenki ilyen..."jajj mit pattogtok??mi 2/3 addal rendelkezünk te elmehetsz a "senki" anyádba - tisztelt képviselőtársaim vegyük le majd a hangot a videóról és tegyük alá azt hogy: a fidesz határozott és biztos lépésekkel irja meg az új alkotmányt...igy mindenki örülni fog és jók vagyunk"
Rohadj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!