Ha 300-500EZER (! ) ember utcára vonulna Orbán és a kormánya ellen, mit tennének?
19:47
Légyszíves küldj már egy linket, mert én balos vagyok, de erről nem hallottam, és el se akarom hinni, hogy ilyesmit mondott volna valamelyik fideszes. Ez durva.
Ha kimennének legalább ennyien, és nem is mennének haza, plusz ha megbénítanák az utakat, netán a közellátást is, akkor napokon, de minimum pár héten belül belül megbukna a kormány. Van ennek egy forgatókönyve. Így buktatták meg Milosevicset Belgrádban, így győzött a narancsos forradalom Kijevben, majd így kergették el Sevarnadzét Grúziában.
Nem hiszem, hogy a tömegbe lövetnének, ez ma már nem szokás Európában. Meg szerintem nem is lenne kivel lövetniük. Ez a béna rendőri és katonai vezetés képtelen lenne egy ilyen műveletet koordinálni, meg nem is igen lenne kivel, mert azt se nagyon hiszem, hogy a rendőrök és a katonák netán teljesítenének egy tűzparancsot, ha csak nem az életükről van szó.
19.51: Volt már erre vonatkozó kérdés, küldöm a linkjét annak az oldalnak, ahol a forrást is megtalálod. Nyitrai Zsolt fideszes képviselő vetette fel az éles lőszer használatának lehetőségét.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__157..
ma 20:03
Most hallottam a rádióból egy Jobbikos szájából,hogy hajlandó lenne egy esetleges Fidesz koalicióra "ezek ellen"! Érte a Jobbik összeálna azzal a pártal ,aminek tagja ez a Nyitra Zsolt! Káosz a köbön!
Én csak annyira, hogy ma kint voltam az MSZP-gyűlésen, miután meghallgattam a szónoklatokat, egy asztalhoz ültem Varjú Lászlóval, Mesterházy Attilával és a nejével, és elbeszélgettünk, amíg haza nem kellett menniük a gyerekekhez, akik hazaparancsolták őket :)
Egyébként ez kábé "aztakutyaúristenitavilágnak" kategória. Erről nem tudtam idáig. És akkor van pofájuk...áh, mindegy, hagyjuk, ehhez nem lehet mit hozzáfűzni. És az a legelképesztőbb, hogy ezek után még felháborodnak a Fidesz-fanok, amikor én titulálom erkölcstelennek őket, amiért ilyen emberekre szavaztak, védik őket.
20:14
Ezért lehet,hogy lepontoznak,de tanuld meg,hogy hülyével ne állj le vitatkozni mert lehúz a szintjére és megver a saját rutinjával.
Egyébként a különböző válaszokból mindig lehet tudni,hogy ki a Fideszes.Rögtön érződik ,hogy "aki nincs velünk az ellenünk van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!