Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a Gyöngyöspata...

Mi a véleményed a Gyöngyöspatai tegnapi konfliktusról? Jobbiknak volt köszönhető?

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 12. 13:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%

és helyre állt a közbiztonság

ENNYI!!! ezt kell csinálni így tovább

2011. márc. 12. 15:22
 12/32 anonim ***** válasza:
71%

így van rend lett utána?

elhallgattak a romák?

meghúzták magukat?

miről beszélünk?

minden városba fekete ruhás polgárőröket!

2011. márc. 12. 15:29
 13/32 De Puta Madre ***** válasza:
82%
Nem minden városba, utolsó, hanem minden településre!
2011. márc. 12. 15:30
 14/32 anonim ***** válasza:
81%

"Értsem úgy, hogy a jobbikos ugyanaz fehérben, mint a "cigány bűnöző" barnában? Mondjuk sose gondoltam másképp, de jó, hogy egy jobbikistától hallom vissza ezt a beismerést."

hadd védjük már meg magunkat

jó?

2011. márc. 12. 15:34
 15/32 anonim ***** válasza:
80%

" De Puta Madre válasza:

Nem minden városba, utolsó, hanem minden településre!"

teljesen igazad van

ui: én egy másik 67 es vagyok

2011. márc. 12. 15:35
 16/32 anonim ***** válasza:
80%

tessék végre valami ami működik!

az emberek örülnek a cigányok nem lopnak

KÉREM SZÉPEN MEGSZÜLETETT AZ ELSŐ OLYAN PRÓBÁLKOZÁS KEZDEMÉNYEZÉS AMI MŰKÖDIK

2011. márc. 12. 15:44
 17/32 anonim ***** válasza:
14%

Az a véleményem, hogy a törvény mindenkire vonatkozik. A törvény betartatására a rendőrség nevű szervezet hivatott. (amint láthattuk, ők intézkedtek is.)

Az, hogy egy magát csendőrségnek nevező polgárőr szervezet milyen jogon intézkedik úgy, mintha rendőrség lenne nem tudom. Amennyiben nem esnek át a ló túloldalára, addig nem érdekel. Viszont a konfliktushelyzet tovább fog éleződni,mert mint a legtöbb ilyen kezdeményezés, csak ideig-óráig fog működni.

"A honlapjukon magát törvényen kívülinek nevező Betyársereg " mi az, hogy törvényen kívüli? Akkor ők is bűnözőknek vallják magukat nemde?

Maradjunk annyiban, hogy egyetlen pártnak sincs joga erőszakszervezeteket létrehozni. A törvény pedig mindenkire vonatkozik, cigányra és nem cigányra egyaránt!

Pont

2011. márc. 12. 15:46
 18/32 anonim ***** válasza:
76%

"Az a véleményem, hogy a törvény mindenkire vonatkozik. A törvény betartatására a rendőrség nevű szervezet hivatott. (amint láthattuk, ők intézkedtek is.) "

csak hogy nem tudják betartatni ez a nagy büdös helyzet

tehát megdőlt az elképzelésed

de ha rajtam múlni kihirdetném a szükségállapotot és 50 katonát kivezényelnék gépfegyverrel stb

jogot adnék a tüzelésre ha 3 felszólítás után nem csinálják azt amit kérnek tűkül

2011. márc. 12. 15:50
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

egyébként Sverdans

az emberek nagy nagy többsége örül a polgárőröknek

mért?

eddig rendőrök voltak nem volt rend

most ott vannak rend van

mért?

miért nem mernek a cigányok konfrontálódni velük?

miért?

ott vannak kutyástul csoportosan és csodák csodájára visszatért a civilizált élet

miért?

2011. márc. 12. 15:54
 20/32 anonim ***** válasza:
15%

"csak hogy nem tudják betartatni ez a nagy büdös helyzet

tehát megdőlt az elképzelésed"

Ez nem az én elképzelésem, ez a törvény és a hatalmi ágak szétválasztásának elképzelése. Ez jogi kategória. A rendőrséget kell megerősíteni. A csendőrségnek semmi joga nincsen rendőrként viselkedni. Ennyit erről, de ezen az oldalon látom nem nagyon érdekelnek senkit a szabályok!

Ja tudom, te persze gépfegyvert meg szükségállapotot akarsz. Na a csendőrök is! Ezért nem szeretném ha hozzád hasonlók "védenének" meg.

2011. márc. 12. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!