Mi a véleményed a Gyöngyöspatai tegnapi konfliktusról? Jobbiknak volt köszönhető?
és helyre állt a közbiztonság
ENNYI!!! ezt kell csinálni így tovább
így van rend lett utána?
elhallgattak a romák?
meghúzták magukat?
miről beszélünk?
minden városba fekete ruhás polgárőröket!
"Értsem úgy, hogy a jobbikos ugyanaz fehérben, mint a "cigány bűnöző" barnában? Mondjuk sose gondoltam másképp, de jó, hogy egy jobbikistától hallom vissza ezt a beismerést."
hadd védjük már meg magunkat
jó?
" De Puta Madre válasza:
Nem minden városba, utolsó, hanem minden településre!"
teljesen igazad van
ui: én egy másik 67 es vagyok
tessék végre valami ami működik!
az emberek örülnek a cigányok nem lopnak
KÉREM SZÉPEN MEGSZÜLETETT AZ ELSŐ OLYAN PRÓBÁLKOZÁS KEZDEMÉNYEZÉS AMI MŰKÖDIK
Az a véleményem, hogy a törvény mindenkire vonatkozik. A törvény betartatására a rendőrség nevű szervezet hivatott. (amint láthattuk, ők intézkedtek is.)
Az, hogy egy magát csendőrségnek nevező polgárőr szervezet milyen jogon intézkedik úgy, mintha rendőrség lenne nem tudom. Amennyiben nem esnek át a ló túloldalára, addig nem érdekel. Viszont a konfliktushelyzet tovább fog éleződni,mert mint a legtöbb ilyen kezdeményezés, csak ideig-óráig fog működni.
"A honlapjukon magát törvényen kívülinek nevező Betyársereg " mi az, hogy törvényen kívüli? Akkor ők is bűnözőknek vallják magukat nemde?
Maradjunk annyiban, hogy egyetlen pártnak sincs joga erőszakszervezeteket létrehozni. A törvény pedig mindenkire vonatkozik, cigányra és nem cigányra egyaránt!
Pont
"Az a véleményem, hogy a törvény mindenkire vonatkozik. A törvény betartatására a rendőrség nevű szervezet hivatott. (amint láthattuk, ők intézkedtek is.) "
csak hogy nem tudják betartatni ez a nagy büdös helyzet
tehát megdőlt az elképzelésed
de ha rajtam múlni kihirdetném a szükségállapotot és 50 katonát kivezényelnék gépfegyverrel stb
jogot adnék a tüzelésre ha 3 felszólítás után nem csinálják azt amit kérnek tűkül
egyébként Sverdans
az emberek nagy nagy többsége örül a polgárőröknek
mért?
eddig rendőrök voltak nem volt rend
most ott vannak rend van
mért?
miért nem mernek a cigányok konfrontálódni velük?
miért?
ott vannak kutyástul csoportosan és csodák csodájára visszatért a civilizált élet
miért?
"csak hogy nem tudják betartatni ez a nagy büdös helyzet
tehát megdőlt az elképzelésed"
Ez nem az én elképzelésem, ez a törvény és a hatalmi ágak szétválasztásának elképzelése. Ez jogi kategória. A rendőrséget kell megerősíteni. A csendőrségnek semmi joga nincsen rendőrként viselkedni. Ennyit erről, de ezen az oldalon látom nem nagyon érdekelnek senkit a szabályok!
Ja tudom, te persze gépfegyvert meg szükségállapotot akarsz. Na a csendőrök is! Ezért nem szeretném ha hozzád hasonlók "védenének" meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!