Vármegyék megalakítása, az ország államformájának megváltoztatása! Vajon ezek a megálmodott baromságok hány százmilliárdokba fognak kerülni nekünk? Újra a 3 millió koldus országa lettünk! Kell ez nekünk?
Miért nem nézitek inkább a VV4-et,ahelyett,hogy itt sületlenségeket irkáltok össze?(Többre mennétek vele!)
Az egész Magyar politika,és kormányzás egy rakás sz*r!!
Na és a 3 millió koldus országa létezik Magyarországon,és nemsokára 4 vagy 5 millió lesz,ha így haladunk,köszönhetően a Fidesznek!Mielőtt bárki is újra definiálná a koldus szó fogalmát,leírom,senki nem a szó szoros értelmébe gondolta a koldus szót,és régen sem arra alkalmazták,hogy 3 millióan kiállnak az utcákra koldulni,hanem egyszerűen a szegénységben élőkre,akiknek gondot okoz a napi megélhetés..
10:07 Theorux
Szó se róla, nem mondtam, hogy az ellenzék egyszerű eset lenne.
A baj szerintem ott van, hogy úgy igazán EGYIK SE akarja a konszenzust. Se a Fidesz, se az MSZP. (Talán még a két kisebb inkább, de azok sem biztosan.) Ennek a kettőnek abszolút NEM ÉRDEKE a megegyezés, hiszen így egész jól lehet mutogatni a másikra, hogy az mekkora hülye...
Ha megnézed, itt egyik párt sem azzal kampányol, hogy én milyen ügyes és okos vagyok, megoldottam ezt is, meg azt is, hanem mindegyik csak azt hangoztatja, hogy a másik (vagy a többi) milyen hülye. Én meg ebből csak azt tudom leszűrni, hogy kire NEM FOGOK szavazni.
Pedig jó lenne azt is tudnom, hogy kire lenne érdemes, de sajnos egyre kevésbé reménykedem, hogy ilyet találok.
Pedro
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:50
Én tartom a tétet! És emelem még 1 millió koldussal!
6 millió koldus országa leszünk.
13:40 Pedro
Ment a zöld kéz Pedro, mert amúgy igazat írsz!
Bár sok mindenben nem értünk egyet, de tőled mindig normális hozzászólásokat olvasok.
OFF
Theorux
Igyexem NEM indulatból véleményt alkotni... :-)
(Ami bevallom, néha nehéz.)
Az természetes, hogy sok dologban különbözik a véleményünk, azt hiszem, ez így természetes - de ettől még tisztelhetjük a másik véleményét is.
Köszönöm az elismerést!
Pedro
Az ország új neve Orbánia.
Államformája: egyszemélyes uralkodó.
Pénzneme az új és újabb adóforintok.Kémény adó, füstadó, adó-adó hátán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!