Vármegyék megalakítása, az ország államformájának megváltoztatása! Vajon ezek a megálmodott baromságok hány százmilliárdokba fognak kerülni nekünk? Újra a 3 millió koldus országa lettünk! Kell ez nekünk?
"Abortusz tilalom? :O
és ezt mégis hogy gondolják?"
Szerintem úgy gondolják, hogy ezzel és a teljes foglalkoztatással, éppen itt az ideje tisztességet verni annak a 20% vadállatnak a fejébe.
64
Igen, olvastam az alkotmány szövegét, képzeld. A magzati élet védelme elég beszédes, nem?
"...egy baloldali ember miért adja a nevét egy olyan alkotmányhoz, amiben istenre, meg ezeréves államiságra hivatkoznak? "
Egy baloldali embernek miért fáj annyira az ezeréves államiságra való hivatkozás?
Az "eleget tett érte az a réteg" beszólás egy kicsit fasisztoid.
Akkor beszéljünk mindenkiről. Mindenki lopott, csempészet, seftelt és a saját érdekeit nézte. A széthúzás kiszolgáltatottá tesz. Ezért gazdaságilag megettek minket. Az új alkotmánynak, elnevezéseknek fontos szerepe lehet abban, hogy megértsük, hogy lehet együtt is országot építeni.
"Szerintem úgy gondolják, hogy ezzel és a teljes foglalkoztatással, éppen itt az ideje tisztességet verni annak a 20% vadállatnak a fejébe."
és a többi 80% normálissal mi lesz?
Egy barátnőmet 19 évesen megerőszakolták,senkinek nem mert szólni,nekem is csak akkor mondta el mikor megtudta h terhes és tőlem kért pénzt kölcsön abortuszra.
És ha ez az abortusztilalom bevezetése után történik? Szüljön meg egy erőszakból fogant gyereket? :O
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:48
Mindig ugyan ezt szokták felhozni, az abortuszpártiak. (kétlem, hogy a barátnőddel történt)
Orbán lassacskán csak eléri, hogy valahogyan a fejére kerüljön a Szent Korona...ha máshogy nem megy, hát visszahozza királyságot!
AGYRÉM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!