Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hordani kardot és...

Dick Esmen kérdése:

Lehet hordani kardot és buzogányt magunknál mert az hagyományőrzőnek számít. Vélemények?

Figyelt kérdés
Ez gumicsont?Vagy WTF?
2011. márc. 9. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

link?

amúgy nem tudom. ha nem élnek vissza vele, akkor mindegy, ha igen, akkor elszabadul a pokol :D

igazából nem érdekel

2011. márc. 9. 19:54
 2/6 A kérdező kommentje:

[link]

Találtam még mást is de azok is naggyábból a nolról vették.Persze tudom hogy a itt többség,Sver szavaival élve,azt se hiszi el a nol-nak amit kérdez.

2011. márc. 9. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
LOL, elképzeltem a magyar gárdát,ahogy lóról halomra nyilazzák a cigókat:D:D:D:D:D.
2011. márc. 9. 21:07
 4/6 titak ***** válasza:
56%
Én meg a Rákóczi teret,tele hagyományőrző lázadó parasztokkal, kifordított kaszával a kezükben.
2011. márc. 11. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kard már nem fér bele,de helyette inkább kiegyenesített kaszára lesz szükség.
2011. márc. 11. 10:16
 6/6 Salx Narval ***** válasza:
Hát én az utcán vittem végig egy huszárkardot,természetesen tokban és kézben.Azon kívül, hogy több ember megkért, mutassam meg nekik, nem szólt érte senki. De állítólag még egy dobozba is be kellett volna tennem, mint később megtudtam egy rendőr ismerősömtől.Ahogy te kérdezed, úgy kizártnak tartom az engedély nélküli viselését.
2011. márc. 11. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!