Mit gondoltok az új alkotmányról? +link. Ez még nem a végleges, de sokat már nem fog változni.
Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 19:12
21/27 anonim válasza:
Az éppen MOST uralkodó pártnak van 8 elszalasztott éve.
A 8 év álmait most akarja megvalósítani, ja és bebetonozni a hatalmát.
Az ÚJ alkotmány is csak arra fog deglarálódani, hogy a szentségét lejáratják, és nevetni fognak rajta az unokáink.
Éhezve,létbiztonságra vágyva egy normális Magyarországra, amelynek még a csíráját sem lehet látni, ebben a hatalomért megzavarodott pártok hatalmi harcában.
22/27 anonim válasza:
Ez az alkotmány a cigányoknak kedvez. Ad nekik plussz szavazati jogot. Tudom, nekem is, de minek? Azért mert van gyerekem, miért szavazhat valaki kettőt? És miért pont az anya dönti el? Magam ellen beszélek, de nevetségesnek tartom. A következő az lesz (ezt tegnap hallottam a híradóban), hogy a külföldön élő kettősállampolgároknak is lesz szavazati joguk (legalábbis szó volt róla). Na akkor lépek innen, az tuti! Nevetséges és szomorú, hogy amióta kormányon vannak, minden arról szól, hogyan betonozzák be magukat a kormányba egy életre... Szánalom, szánalom, és akik ezt még beveszik... Azok meg is érdemlik a sorsoukat!!!!
23/27 anonim válasza:
...azért a független KDNP kérésére sikerült a tervezetben belefoglalni a kisgyermekek után járó szavazati jognak....no hiszen akkor a sok "kisebbség" 3-5 x szavazattal fog élni....kell ez nekünk....
24/27 anonim válasza:
Mindenről azok a szavazók tehetnek akik erre hatalmazták fel a Fideszt,azt a pártot amelyikről 2002-ben,4 év kormányzás után kiderült hogy alkalmatlan a kormányzásra!Ha mégsem erre adták volna a felhatalmazást akkor vissza kellene hívni Orbán Viktort!
25/27 anonim válasza:
Szánalmas ami itt folyik,külföldön röhögnek rajtunk hogy még a kokárdánkat sem tudjuk rendesen elkészíteni!Van aki a törvényeset hordja,van aki a Fidesz jelképet
26/27 anonim válasza:
Ennyi Orbánellenest még nem hallottam, kíváncsi lennék, hogy ezekből mennyi szavazott rá, mert különben hogy lett 2/3-os
ez az ámokfutó szerencsétlen. Ezt a tökéletlent megérdemli ez az ország!!!!!!!!
27/27 anonim válasza:
Ebben az országban egyszerűen lehetetlen jól dönteni, hisz hosszú évek óta majdcsak ugyanarra a brigádra lehet szavazni, akik felett elrepült pár év, de sajnos egyéb nem sok változott, így túl sok jót nem remélhetünk senkitől. Ha lehetne resetelni a szavazást, kíváncsi lennék más eredménnyel miféle alkotmánytervezetünk lenne...vagy lenne-e egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!