"Mit mondtak híres emberek a zsidókról" (Google) Ez mind hazugság talán?
"Ez mind hazugság talán?"
Ezek vélemények.
01:07
"mind-mind ostoba emberek voltak tulajdonképpen és a lényeg az, hogy zsidókról még egészen véletlenül se mondjunk rosszat, mert hű de csúnya dolog ilyet cselekedni."
Nem ostoba emberek voltak, hanem volt egy véleményük. Ami nem vált a mániájukká, nem építettek rá komplett világnézetet. Ebben tér el egy Kant vagy egy Franklin zsidókkal szembeni ellenérzése egy jobbikos nácilóci rögeszméitől.
ma 07:21
Milyen érdekes hogy pont a zsidók küldték a halálba. Jézus valószínűleg nem volt zsidó. Lehetséges hogy párthus volt bár ebben a témában nem vagyok túl tájékozott (de azért még is csak jobban értek ehhez mint te).
"Milyen érdekes hogy pont a zsidók küldték a halálba. Jézus valószínűleg nem volt zsidó. Lehetséges hogy párthus volt bár ebben a témában nem vagyok túl tájékozott (de azért még is csak jobban értek ehhez mint te)."
Barátom,azt hiszem John Lennon mondta ezt:A királyt mindig az alatvalói ölik meg.
"Milyen érdekes hogy pont a zsidók küldték a halálba. Jézus valószínűleg nem volt zsidó. Lehetséges hogy párthus volt bár ebben a témában nem vagyok túl tájékozott (de azért még is csak jobban értek ehhez mint te)."
ja, szemmel láthatóan nem vagy jártas a témában, ha még a Bibliát sem olvastad.
"...Seneca, Cicero, Aquinói Szent Tamás..."
Itt, most, ebben a témában nem aktuálisak, sztem..!
Másik korban éltek, nahypn régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!