Nem gáz egy kicsit, hogy itt a gyk-n a reklámokban nagyban nyomatják a magánnyugdíjpénztáras google hirdetéseket? :D
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 15:01
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és direkt nem kapcsoltam ki a reklámszűrőmet! :D
2010. nov. 27. 15:02
2/11 A kérdező kommentje:
illetve be! :D
2010. nov. 27. 15:03
4/11 A kérdező kommentje:
mert?
2010. nov. 27. 15:19
6/11 anonim 

válasza:

Mi bajod a magánnyugdíjpénztárral?
7/11 anonim 

válasza:

Nem tudom, nekem nem jutott belőle. Nekem focicsapatos, randizós és kötelező biztosításos van. Egyébként valamiből fizetni kell a szervert, hogy mi ingyen trollkodhassunk.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem semmi, de Orbánéknak annál több!
2010. nov. 27. 15:33
9/11 anonim 

válasza:

A hirdetési helyeket hónapokra előre eladják, és a szerződésben meghatározott időtartamon belül meghatározott számban kell megjelenniük. A reklámokat szerver dobálja be, nem ember. Ha beállították, hogy magánnyugdíjpénztáras hirdetést december végégig naponta 50x kell bedobnia, akkor meg fogja tenni. Szóval miért lenne gáz?
10/11 A kérdező kommentje:
jojó így már értem, akkor tárgytalan, kösz!
2010. nov. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!