Beijedt az index? Ez azért már valami.
a sok cinikus megjegyzés miatt erre lehet következtetni
hát a több mint 2 ezer ember ugye
mi lesz még itt márc 15 én :))
az index nagyon szépen bal liberális módjára burkoltan megfogalmazta hogy szegény romák nagyon meg lettek hurcolva :DF
mert abba a szűk 3-4 órába nem tudtak lopni :D
tényleg nagyok akart írni a kedves újságíró
hát tudjátok a mondást fingani akart de besz@rt :D
hehe hajrá jobbik
szebb jövőt
"mi folyik gyöngyösön?"
hát folyik a cigány bűnözés leplezetlenül
sajna
Miről van szó?
- Öngyilkos lesz, egy idős, beteg ember.
- Valami balkáni bunkó kitalálja, hogy azért, mert esetleg roma lenne a szomszédja. Most bele se megyek, hogy milyen egy elb/szott, beteg ország ez, hogy valakinek eszébe jut ilyen.
- Pár, a Magyar Horgászegyesülettel azonos szinten lévő, öntevékeny marha kitalálja, hogy ők lesznek a törvény és a rend, amikor erre semmiféle felhatalmazásuk nincsen, és felvonulgatnak.
Azt nem is minősítem, hogy ezek után a legtöbben még a cigányokat szidják. Rettenet b*aszki, rettenet.
74%, hova valósi vagy? Mert ez a "költözz Borsodba" féle szöveg már olyan mint az amcsi négereknél az "én igazi gangsta vagyok, mert a gettóból jöttem".
Kérdés: A Gárda erőszakszervezet? Mert ha igen, ki adott erre felhatalmazást? Mert a törvényes hatalom biztos nem. De ha nem az, akkor hogyan próbálna rendet fenntartani? Szépen megkérik az embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!