Kire szavaztatok 2010-ben és kire fogtok 2014-be?
Abba a vitába nem akarok bele menni, hogy lesz-e 2014-ben választás. Hogy lesz, azt ebben a kérdésben ez evidenciának tekintem.
Én 2010-ben a Fideszt támogattam, de még nem tudom '14-ben kire szavazok. Talán a kérdésemre adott válaszaitok segítenek eldönteni.
2010ben első szavazóként a Jobbikra, azóta jó pár cimborámat bevittek a zöld miatt és átpártoltam az LMP-hez.
Ideológiailag egyáltalán nem értek velük egyet, de legalább ők nem akarnak mindenkit bebörtönözni egy szál ganja miatt.
A fizetések úgyse lesznek "európaiak" itthon, pár ezer forinttal többet meg mindenki tud hazudni csak hogy rá szavazzanak, a barnabőrű magyar törzs meg úgyis csak sokasodik... ezek a problémák megoldhatatlanok jelenleg.
Viszont a bűn elkövetése nélküli büntetést nem tudja bevenni a gyomrom olyan könnyen.
2010: Érvénytelenül
2014: Ha alakul egy liberális, piacpárti, alapvető szociális érzékenységgel bíró, de nem "osztogató"párt, akkor arra, ha nem, megint csak érvénytelenül.
2010. MSZP (országgyűlésin, önkormányzatin)
2014. MSZP (országgyűlésin, EP-n, önkormányzatin)
Lehet köpködni!
2010-ben nem szavazhattam még, de 2014-ben a Jobbikra fogok.
16/f
2010: még senkire
2014: MSZP
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!