Érdekes, hogy aki elégedetlen a Fidesszel,az a Jobbikra adná a voksát! Állítólag az ő programjukat valósítják meg :D
2011. márc. 4. 16:12
12/29 anonim válasza:
Ja és a kérdésre is válaszolnék: Most senkire, esetleg protest szavazó lennék, majd ha lesz egy olyan párt, amelyiket igazán tudom támogatni, akkor szavaznék!
2011. márc. 4. 16:13
13/29 anonim válasza:
Jobbik és most is a Jobbik!
2011. márc. 4. 16:26
14/29 anonim válasza:
Sverdans:bizonyos részeket valósítanak meg,de ezek mellett ott van rengeteg rossz lépés is.
Amúgy a Jobbikra tenném a voksom,és tavaly is rájuk szavaztam.
2011. márc. 4. 16:56
15/29 Dick Esmen válasza:
Országgyűlési választás 1.forduló:érvénytelen
2.forduló:senki
Önkormányzati:mszp(nem vagyok mszp-s de azt hittem legyőzzük a Papcsákot)
Most kire szavaznék?Arra akinek van elég tömegbázisa hogy legyen eséje a szélsőjobb és a fidesz ellen a választáson(tehát akár jobboldali pártra)
2011. márc. 4. 18:01
16/29 anonim válasza:
A jelenlegi pártok közül senkire se szavaznék. Mindegyiktől borzongok, akitől meg nem (LMP), azokat is jelentéktelen bohócoknak tartom, akik sok mindent megőrizek az SZDSZ gőgjéből. Amúgy meg várom a forradalmat, az összeomlást vagy valami egészen új formációt. Ez így sokáig biztos nem mehet tovább.
2011. márc. 4. 18:03
17/29 anonim válasza:
Dick! Ne felejtsd el,, hogy új választási rendszer lesz a kormányzó pártunk jóvoltából, és ebben már minden bizonnyal nem lesz 2. forduló. Aki az elsőben 1 szavazattal többet kap, mint a mögötte levő, azé, lesz a mandátum. Ez is a FIDESZ leválthatatlanságát szolgálja majd.
2011. márc. 4. 18:05
18/29 anonim válasza:
"Dick! Ne felejtsd el,, hogy új választási rendszer lesz a kormányzó pártunk jóvoltából, és ebben már minden bizonnyal nem lesz 2. forduló. Aki az elsőben 1 szavazattal többet kap, mint a mögötte levő, azé, lesz a mandátum. Ez is a FIDESZ leválthatatlanságát szolgálja majd."
Ez így ebben a formában prekoncepció és illogikus okoskodás!
2011. márc. 4. 18:09
19/29 anonim válasza:
18.09: Sajnos az ember már csak ilyen, vannak prekoncepciói. Ezért élek még egyáltalán ebben az országban, mert előre láttam ezt-azt, és így nem tudtak annyira tönkretenni. És miért lenne illogikus?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!