Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ilyen drága a cukor?

Miért lett ilyen drága a cukor?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 23:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 10-15évben a rossz politikai,gazdasági irányítás

mellett.Most sem lesz jobb, mivel nincs munka, és itt a sok

feleslegesen képzet diplomás.Az orvosok már megértették, hogy külföldre kell menni gyakorlatér,munkáért megélhetésért.

2011. márc. 15. 10:44
 12/16 A kérdező kommentje:

A szakmunkás is menne, de én csak olyannal találkoztam, ahová nyelvtudás kéne.És aki szakmunkát tanult, annál nem volt olyan fontos, hogy tanuljon nyelvet.Gondolok itt az "idősebb"* korosztályra.Aki menne külföldre, mert jó szakmunkás...deeee

/*40 év felett/

Azért nem tettem fel külön a kérdést, mert itt "mindenki" a jelenlegi kormányt szidja.

2011. márc. 15. 21:18
 13/16 anonim ***** válasza:

21:18 kérdező??!

Senki nem szidja a fideszt , de a gazdaságot, munkanélküliséget, fiatalok megélhetését a FIDESZ

vállalta,hogy rendbe teszi! Idáig semmit nem csinált

csak hintette a rizsát....nincs mögötte semmi...de meddig???

2011. márc. 16. 08:41
 14/16 A kérdező kommentje:

08.41

Már magam sem tudom, hogy miben-kikben legyen bizodalmam.

De hogy az előbbi kormány sem volt emberközeli, az már biztos.

2011. márc. 16. 22:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem bizalom kérdése, hanem tájékozódás az elmúlt 1,5évben.

Nincs munka, az árak (alapvető megélhetés) 20-40% emelkednek

energiahordozók miatt is.Ez a globalizáció nagyon gazdag és

nagyon-szegény családok.A cukor csak egy a sok közül, amúgy is egészségtelen.....

2011. márc. 17. 06:18
 16/16 anonim válasza:

Végre!!! Legalább nem fognak annyi "fehér mérget" enni az emberek. Irreálisan magas a cukorfogyasztás kishazánkban.

Nálam otthon csak nyírfacukor van, igaz, hogy sokkal drágább, de egyrészt egészséges, másrészt nagyon keveset fogyasztunk abból is.

1 kg kb. egy, másfél hónapig elég, ehhez képest a barátnőm anyukájáék havonta 2 kg cukrot esznek meg.

Utána meg csodálkoznak, hogy mennyire beteges öregek lesznek.

2011. márc. 17. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!