Miért lett ilyen drága a cukor?

Az elmúlt 10-15évben a rossz politikai,gazdasági irányítás
mellett.Most sem lesz jobb, mivel nincs munka, és itt a sok
feleslegesen képzet diplomás.Az orvosok már megértették, hogy külföldre kell menni gyakorlatér,munkáért megélhetésért.
A szakmunkás is menne, de én csak olyannal találkoztam, ahová nyelvtudás kéne.És aki szakmunkát tanult, annál nem volt olyan fontos, hogy tanuljon nyelvet.Gondolok itt az "idősebb"* korosztályra.Aki menne külföldre, mert jó szakmunkás...deeee
/*40 év felett/
Azért nem tettem fel külön a kérdést, mert itt "mindenki" a jelenlegi kormányt szidja.

21:18 kérdező??!
Senki nem szidja a fideszt , de a gazdaságot, munkanélküliséget, fiatalok megélhetését a FIDESZ
vállalta,hogy rendbe teszi! Idáig semmit nem csinált
csak hintette a rizsát....nincs mögötte semmi...de meddig???
08.41
Már magam sem tudom, hogy miben-kikben legyen bizodalmam.
De hogy az előbbi kormány sem volt emberközeli, az már biztos.

Nem bizalom kérdése, hanem tájékozódás az elmúlt 1,5évben.
Nincs munka, az árak (alapvető megélhetés) 20-40% emelkednek
energiahordozók miatt is.Ez a globalizáció nagyon gazdag és
nagyon-szegény családok.A cukor csak egy a sok közül, amúgy is egészségtelen.....
Végre!!! Legalább nem fognak annyi "fehér mérget" enni az emberek. Irreálisan magas a cukorfogyasztás kishazánkban.
Nálam otthon csak nyírfacukor van, igaz, hogy sokkal drágább, de egyrészt egészséges, másrészt nagyon keveset fogyasztunk abból is.
1 kg kb. egy, másfél hónapig elég, ehhez képest a barátnőm anyukájáék havonta 2 kg cukrot esznek meg.
Utána meg csodálkoznak, hogy mennyire beteges öregek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!