Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha forradalom/polgárháború...

Ha forradalom/polgárháború lenne/lesz? Az miért lenne jó? akkor a gazdasági válságból jobban kitudunk lábalni?

Figyelt kérdés
tényleg nem értem.írja már le valaki,hogy mégis hogy képzeljem,milyen lenne itt egy forradalom?miben érintene egy benne nem részt vevő embert?
2009. febr. 17. 21:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A forradalomhoz nem összefogás kell, hanem forradalmi helyzet, ami a fennálló politikai ,hatalmi és társadalmi berendezkedés megdöntésére irányul
2009. febr. 18. 10:31
 12/13 anonim válasza:

Forradalom? Hát, én azt mondom, hogy az nem lesz. Az már más kérdés, hogy polgárháború kialakulhat, mert pattanásig vannak feszülve a fehérek-cigányok közti viszonyok. Egy ilyen esetben a vajdák és a kormány 'halna' meg először. Majd szép lassan felemésztenék egymást a kisebbség-fehér emberek. De én azt mondom, hogy nem lenne rossz. Nem vagyok fajgyűlölő, de néhány cigány jobb lenne, ha nem lenne. Ha csak az okosabbik verzió maradna.

És gondolom, a fehérek nem az orvos vagy a politikus cigányokat akarnák lemészárolni, hanem a semmittevő, egész nap csak lébecolókat.

Mert azért a riport amit nemrégiben láttam, hogy idézzem is: "Minek menjek el dolgozni? A segélyekből annyit kapok, mintha dolgoznék. Így semmi értelme." <- az ilyeneket kéne learatni. Ennyi. :-)

2009. febr. 19. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Magyarország jelenleg közel sincs forradalmi állapotban. Az, hogy néhány naplopó, unatkozó hülyegyerek minden nemzeti ünnepen kimegy rendőrökkel balhézni, még nem forradalom, akkor se ők azt mondják. Szóval ettől nem kell tartanod. Polgárháborút se tartom valószínűleg, és ezt könnyebb is megelőzni. Senkinek nem tenne jót, ezért meg is tesznek mindent, hogy ilyen ne történjen. Az biztos, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben mindkettő egyenlő lenne Magyarország végleges leszakadásával.
2009. febr. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!