Ha forradalom/polgárháború lenne/lesz? Az miért lenne jó? akkor a gazdasági válságból jobban kitudunk lábalni?
Forradalom? Hát, én azt mondom, hogy az nem lesz. Az már más kérdés, hogy polgárháború kialakulhat, mert pattanásig vannak feszülve a fehérek-cigányok közti viszonyok. Egy ilyen esetben a vajdák és a kormány 'halna' meg először. Majd szép lassan felemésztenék egymást a kisebbség-fehér emberek. De én azt mondom, hogy nem lenne rossz. Nem vagyok fajgyűlölő, de néhány cigány jobb lenne, ha nem lenne. Ha csak az okosabbik verzió maradna.
És gondolom, a fehérek nem az orvos vagy a politikus cigányokat akarnák lemészárolni, hanem a semmittevő, egész nap csak lébecolókat.
Mert azért a riport amit nemrégiben láttam, hogy idézzem is: "Minek menjek el dolgozni? A segélyekből annyit kapok, mintha dolgoznék. Így semmi értelme." <- az ilyeneket kéne learatni. Ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!