Miért gondolom másképp?
Én egy 21 éves fiú vagyok, budapesti, szélsőjobbos.
Az egész családom mszp-s. Nem tudom megérteni őket hogy miért vannak oda az egészért, mikor ők is belátják hogy sz@r az egész. Ha rákérdezek hogy mi a gond a fidesszel vagy a jobbikkal, akkor csak azt tudják mondani hogy: "hát mit mondott az a szemét a múltkor is, meg különben is hogy néz már ki az az orbán he"
Szóval nem értem őket, hiába a családom, meg szeretem őket de ebben nem értek egyet velük.
Lehet hogy ahogy idősebb leszek én is mszp-s leszek?
Remélem hogy nem.
Ki tudja. Orbán Viktor is eljutott a liberalizmustól a konzervativizmusig. :D (Ami kb. akkora pálfordulás mint szélsőjobbról szélsőbalra kerülni.)
Az kár hogy a családod tagjaidnak nincsenek érveik a politikai meggyőződésük mellett. Még akár annyi is, hogy: "Édes fiam. Szerintem ők a kissebbik rossz."
Egyébként én általában úgy tartom, hogy a szélsőjobb tini-fiatalfelnőtt kori lázadási fázis. Olyan jól lehet vele polgárt pukkasztani és az egész felsőbb-alsóbbrendű emberes elmélet olyan jól esik az ember egójának. :> Persze vannak akik sose növik ki. De általában ahogy idősödik az ember úgy közeledik a közép irányába. (Mert akár csak az elvek szintjén "lehet valami a másik véleményében is".)
Amúgy 31 nő és bal-liberális... :/ Per pill pártpreferencia nélkül mert nincs olyan amelyik az én politikai elveimet képviselné. *sóhaj* Úgy tűnik továbbra is maradok a kissebbik rosszat kereső protestszavazó. :P
Azt hiszed, hogy törvényszerűen úgy kell érezned,mint a szüleidnek?
Muhahahaha, nem csodálkozom, hogy Jobbik-szavazó vagy!
Jobbik szavazó vagy és visszasírod a Kádár-rendszert!
Gratulálok! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!