Mi lesz ezután a rokkantnyugdíjasok sorsa?
Figyelt kérdés
A rehabilitációs járadék csak 3 évig adható. Utána majd meggyógyul a rokkant:Orbánék szerint.Én is ebben a cipőben járok és nagyon félek a jövőtől.2011. márc. 1. 20:31
31/32 anonim válasza:
Én 57éves,21 éve r.nyugdíjas özvegy nő vagyok.Látás,súlyos mozgássérültség,(két oldali csípőprotézis műtét vár)és még 3 komoly belgyógyászati betegségeim vannak.pl.agyinfarktus.Idén novemberben aktuális a soros"megmérettetésem",de most csak azt az értesítőt kaptam,hogy a beadott orvosi igazolások alapján történik az elbírálás.Szerintetek,ez jó,vagy rossz nekem? Van valakinek tapasztalata?Ha lehet,gyors választ kérnék,mert igen nyugtalan vagyok. Pedig én,soha,soha nem kamuztam!!
32/32 spyboot válasza:
Mondjuk nem baj hogy nem voltatok ilyen helyen de nem úgy működik hogy borítékkal betudsz menni.meg hogy megtudod venni.ez félrevezetés csak azért hogy az ilyen hiszékenyeket mint ti is... megvezessék képzeld ha te is ebbe a helyzetbe kerülsz.3 hónap után nem kapsz táppénzt....munkanélküli-segélyt,de beteg vagy.elmégy felülvizsgálatra ahol mondjuk adnak 50 százalékot.ami azt jelenti 50 százalékban munkaképes vagy.kapsz 28 000 Ft-ot jól érted.tudod hogy idáig eljuss megkel vásárolnod a háziorvost..a szakorvosokat..az üzemorvost..amikor benyújtod az igényed az illetékes ügyintézőt a nyug.ig.nál.az ottani főorvost aki elbírálja a kérelmed aztán... aztán elküldik a felülvizsgáló orvoshoz..orvosokhoz..és ott a legnagyobb szigorúsággal vizsgálnak..majd értesítenek az eredményről.én 40 éves építőiparban eltöltött munkaviszony után.2xgerincmütét többszöri infarktus ..stb...után kerültem ebbe a megalázó helyzetbe.érdekes módon senki nem veszi szájára a 20-on éves olimpikont aki élete végéig 500 000ft tiszteletdíjat kap szintén az adófizetők pénzéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!