Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit adott vissza Orbán abból...

Mit adott vissza Orbán abból amit Bajnai elvett?

Figyelt kérdés
Azonkiívül, hogy a mellüket döngették, hogy ők majd megmutatják, úgy látszik a kisemberekkel a rokkantakkal meg a romákkal meg a melegekkel van bajuk, és evvel vannak elfoglalva, hogy ezeknek a rétegeknek csináljanak megszorításokat... Bajnai is csinált egy csomó megszorítást, ebből mit adott vissza a FIDESZ?
2011. márc. 1. 08:41
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Ezt a kérdés a humor kategóriába illik... és ez sajnos komoly...
2011. márc. 1. 09:08
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

A reményt.

Ez viszont kezd elfogyni megint.

2011. márc. 1. 09:23
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
A jómódúaknak az egykulcsos adót!
2011. márc. 1. 09:50
 4/8 bumbi02 ***** válasza:
100%
ez én is gondolkoztam, hogy annyira szidták a Bajnait hogy rosszak az intézkedései... visszavonta valamelyiket is az Orbán kormány? (én nem hallottam róla, lehet h csak elkerülte figyelmem)
2011. márc. 1. 19:38
 5/8 shenk ***** válasza:

Semmit.

Ha Bajnai nyúlta volna le a magánnyugdíj megtakarításokat, lámpavasra akasztották volna. Ez vitathatatlan. Mos hol van az a sok Kossuth-téri szabadságharcos? Lapulnak, mint szar a gazban.

2011. márc. 1. 23:53
 6/8 bumbi02 ***** válasza:
neem lapulnak.. az a baj hogy sokuk szerint ez rendben van...
2011. márc. 2. 16:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért hiszik, hogy rendben van mert nem is tudnak róla.

Az adó visszatérítést is elvette.

Most mikor vártam a levelet, hogy végre megjöjjön, hát egy tájékoztató jött ,hogy a kormány eltörölte.

Hát ez NYÍLT LOPÁS!!!!

Kisvárosi ember vagyok, de ha elkezdődnek a tüntetések sátorral megyek a Parlament elé!

A kérdésre válaszolva akár milyen párttal lett miniszterelnök Bajnai Gordon, ő hozta vissza Magyarországot a csődből, Ő nem Orbán Viktor.

Állítom, hogy a mostani kormány még mindig abból táplálkozik amit Bajnai Gordon visszahozott az Államnak!!

2011. márc. 3. 15:34
 8/8 anonim válasza:
Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk?
2011. márc. 10. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!