Szerinted lesz e 15. én lázadás? Felkelünk végre a padlóról és kiállunk magunkért? Éhségsztrájk? Világháború? Ha így megy tovább, szerintem elkerülhetetlen!
"Szerinted lesz e 15. én lázadás? Felkelünk végre a padlóról és kiállunk magunkért? Éhségsztrájk? Világháború? Ha így megy tovább, szerintem elkerülhetetlen!"
Te egy nagyon buta ember lehetsz...
Jaj, mindig csak a meglévő ünnepnapjainkon tudnak tüntetni, már ha teszik ezt.
Ennyi fantáziájuk sincs, hogy új időpontot tűzzenek ki?
Én nem fogok tüntetni.
Kimegyek majd a debreceni Nagyerdőbe az 1500 forintos kínai cipőmben, és megeszem majd az otthonról hozott szalámis szendvicsemet, megiszom a Coop-os teámat, aztán előveszem a könyvtárból kölcsönzött regényemet, kiülök az egyik padra és így is élvezni fogom a szép tavaszi délutánt, a napsütést, azt hogy susognak körülöttem a fák, az emberek nevetnek, nekem pedig lesz szabad fél órám, hogy eldöntsem, mi a következő lépésem az álmaim felé.
Nem kell nekem éhségsztrájk, háború meg lázadás. Havi 25 ezer forint jut rám a családban arányosan elosztva, én ebből a kis összegből is tudom élvezni az életet, mert vannak barátaim, terveim és meg tudom becsülni mindazt, amim van. Ingyen és bérmentve.
-"Szerinted lesz e 15. én lázadás? Felkelünk végre a padlóról és kiállunk magunkért? Éhségsztrájk?"-
Hogyan? Az MSZP-sek akkor kezdik a 40 napos éhség sztrájkot? Jó tudni, majd hirdetem! :)O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!