Lehet már tudni, hogy mikor koronáztatja magát királlyá Orbán Viktor?
"Lehet már tudni, hogy mikor koronáztatja magát királlyá GyurcsányFerenc?" A kérdés így közelebb áll a valósághoz.
Most azért kezd külön utakat mindenkitől, hogy az őt ugrálva körül imádó őrült hívei a vállukra vegyék és vele táncoljanak tovább. http://www.youtube.com/watch?v=adcalgqML3g&feature=player_de..
Amikor a királyságát látta összeomlani valahogy így viselkedhetett. A karakter, az emberekkel való viselkedése is nagyon rá hajaz. http://www.youtube.com/watch?v=k_kDGzGCViw
"Megtehetné ,kétharmaddal nyertek.Most ne jöjjetek nekem avval , h az a kétharmad az összlakosságnak csak mittomén mennyi százaléka. Aki nem vette a fáradságot és nem ment el szavazni és semleges maradt, vagy mittomén milyen kifogásai vannak.Az most már ne csipogjon bele, maradjon semleges a következő választásokig. "
Ebben igazad van, hogy akik nem mentek el, azok másra bízták a döntést, és kész. Azt azonban hozzá kell tenni, azoknak sem szerezték meg a 2/3-át, akik elmentek, hanem 53%-át!
ha most lenne a választás én most is rá szavaznék.
lehet lepontozni.
-""Megtehetné ,kétharmaddal nyertek. Most ne jöjjetek nekem avval, h az a kétharmad az összlakosságnak csak mittomén mennyi százaléka.."
Ebben igazad van, hogy akik nem mentek el, azok másra bízták a döntést, és kész. Azt azonban hozzá kell tenni, azoknak sem szerezték meg a 2/3-át, akik elmentek, hanem 53%-át!"-
Az megint másik kérdés, hogy a ténylegesen nem szavazók között mennyi volt aki a FIDESZ felé húzott és mennyi az MSZP felé, stb?
Szerintem vehetjük rájuk is a gyakorlatban leszavazók átlagát a nagy számok törvénye alapján, akkor meg hol is tartunk?
Végül a statisztikai átlag szerint mégis igaz az egészre a tényleges szavazók százaléka !
Ellenkező esetben azt kellene feltételezni, hogy a nemszavazók mint MSZP-sek voltak, netán mind FIDESZ-esek vagy mind LMP-sek? Láthatóan ezt feltételezni botorság.
Tehát az átlag megoszlik a le nem szavazottak között is, mert ha szavaznának annak is kb hasonló lenne a megoszlása! Szóval ezt kár boncolni.
Ez kb úgy hangzik, "ha a nagymamámnak áramszedője lenne, akkor ő lenne a 78-as trolibusz" szóval abszolút hülyeség.
Nem szavaztak ezért nem számítanak bele, de ha más, bármilyen szempontból figyelembe vesszük akkor a statisztikai eloszlás rájuk is jellemző!
..és mit ábrázol az a korona?
Egy óriási stilizált szegfűt!
Tessék megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!