Mit szólunk ehhez a videóhoz? Ugye ugye a cigány kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=zc-YJww4huM&feature=player_em..
végül is az idős nénik hazudnak
a polgármester hazudik
az a cigány gyerek meg 1 kultúr ember
csak tudnám mire föl ez a nagy cigány védés...
mit szólnánk mindenki tudja
de majd jönnek a zsidók és elmondják hogy az idős nénik lopnak a cigányoktól
"nem voltunk rasszisták de azzá tettek ... a viselkedésükkel"
ez milyen igaz!!!
hát innentől kezdve fogok én is aztán magyarázkodna... engem is azzá tettek és ennyi
sz@rok rá már ha liberánsok jajgatnak meg náciznak ők így én is
én meg azt mondom ha ők lopnak én miért ne tegyem?
én miért nem rabolhatom ki cigányékat? van náluk mit ellopni mert ők is lopnak
mást nem a gyerekük kezéből a kaját
szemet szemért
06:53, tipikus cinikus reakció, amikor már egyszerűen annyira a képetekbe van vágva, hogy nincs igazatok, hogy már nem tudtok rá semmit mondani. Jobban véditek már a cigányokat, mint maguk a cigányok. Nem érzed, hogy ez már kicsit talpnyaló, kicsit ciki? Ugyanis egyre több olyan cigányt ismerek akik rendesen már csak a Jobbiknak hisznek és belátják, hogy vannak köztük elviselhetetlenek. Ezeknek amúgy megkülönböztető neveket is adnak: az egyik amit hallottam az a "butacigány" használata következetesen a deviáns rétegre, a másik a klasszikus "oláhcigány", illetve van még a "kanniábálok, kannibálcigányok" is.
Az az érzésem, hogy sok libsi már csak azért tartja magát a hülyeségéhez, mert nem tud veszíteni:) Nem tudja belátni és inkább nyomja tovább körmeszakadtáig. Mikor már mindenki tudja, hogy van cigánybűnözés (még a cigányok is elismerik), ő akkor is tartja magát; mert az nem lehet, hogy tévedett, vagy rosszul gondolta, hiszen ő mindig mindent jól gondol, hiszen ő majdnem tökéletes, de mindenképpen nagyon intelligens, aki minden problémát átlát.
"azért az eléggé szélsőséges lenne, de ezt te is tudod és így próbálod meg összemosni a józan gondolkodást az irracionálissal. Undorító vagy. Nem kell őket kiirtani, de talán nem kellene hagyni sem magunkat a jelenben, sem azt, hogy a jövőben túlszaporodjanak minket."
1. Nem lenne szélsőséges, csak természetes.
2.Te vagy undorító és mindazok akik a ciggert védik.
3.Dehogynem!
4.És tettél valamit ez ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!