Mit tudnék csinálni? Egy roma fenyeget, de nem akarok szólni senkinek!?
Figyelt kérdés
Van egy nem épp naponbarnult,kétes egyén,aki fenyeget,mert nem tetszik neki,ahogy beszélek.Nem akarok senkit belevonni,de van egy haverja,aki elég sokat viszik el a rendőrök,ezért tőle félek egy kicsit.Mit tudnák csinálni ellenük?Elrettentő mi lenne számukra?2011. febr. 24. 14:29
11/16 anonim válasza:
elmondom mit tégy. vegyél elektromos hajvágót, 0-ással leborotválod a hajad, vegyél bomber dzsekit, bakancsot, fehér fűzőt és kicsit gyúrd ki magad. nincs az az isten hogy még egyszer beléd kössenek, vagy ha igen, próbálj nála agresszívabban/offenzívabban "visszakötni". komolyan mondom.
12/16 A kérdező kommentje:
Eddig oké,de úgy kicsapnak a suliból,hogy lábam se éri a földet!
2011. febr. 24. 16:39
13/16 anonim válasza:
tipikus skinhead leírása :D való igaz, azokba nem igazán mernek belekötni
14/16 anonim válasza:
amiket leírtam, azokért nem rúghatnak ki. amúgy meg válaszoltam a kérdésre :)
15/16 anonim válasza:
mi sulinkba is van pár skinhead, mégsem rugták ki őket. maximum megfog bukni, mer nem tanul (osztálytárs)
16/16 A kérdező kommentje:
De az túl sok idő!
Nekem kb holnapra,hétfőre kellene!
2011. febr. 24. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!