Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a Fidesz terve a rendőrségg...

Mi a Fidesz terve a rendőrséggel? Erősíteni vagy leépíteni akarja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 22:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
25%

A közbiztonságot erősíteni akarja a fidesz, tehát fejleszti a rendőrséget.

Három hónapja a fidesz jóvoltából láthatunk rendőröket az utcán. Budapesten minden forgalmasabb aluljárókban és tereken ott vannak. Csökkent is a bűnözés az utcán!

2011. febr. 22. 07:12
 12/18 Dick Esmen ***** válasza:
8%
Hát az utcán lehet hogy csökken de máshol nő.
2011. febr. 22. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez így igaz a Fidesz jóvoltából mostmár minden hétköznap pontosan 13:30 perckor elgurul egy rendőrautó előtünk!
2011. febr. 22. 08:54
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
furcsa, de én évekkel ezelőtt is találkoztam járőrökkel az utcán.
2011. febr. 22. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Nálunk nem járőrözik több rendőr,mint azelőtt. A bűnözés pedig inkább nőtt,minthogy csökkenne.
2011. febr. 22. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
Erősíteni szeretné,csak éppen ,hogy leépíti! Minnél több a rendőr,annál könnyebb a rendőr felvételi,annál kissebb a szűrés,annál nagyobb az eséllye,hogy a bűnözők helyét ,az erőszakos álandóan igazoltató,kötekedő,dilettáns rendőrnek álcázottt bűnözők vegyék át! Bajnai idején kezdtek el szaporodni a rendőrök a belvárosban,Deák térnél ültünk és mindenkit körbe motoztak,igazoltattak! Ma belvárosban ,nincs az a park,ahol ne menne el percenként egy rendőrautó! Láttam,ahogy a Deáktérnél,már a terhes assszonyokat igazoltatják (Gondolom örülnek a "rendnek"),ettől függetlenül az éjszaka teli van betépett arcokkal,tarhás pánkokkal stb...,amivel nekem amúgy nincs is nagy gondom,de hogy a fidesz nem azt éri el ,amit szeretne az is biztos! Hiába megy el percenként két rendőrautó a Keleti pályaudvarnál,hiába viszik el a 16 éves kisfiút az örsre ,mert nem volt nála a személyi,ha egyszer az arabok ,meg ott bizniszelik szét az agyukat a zsaruk orra elött! Persze ,ahhoz van eszük,hogy a hajléktalanokat kitelepítsék az aluljárókból meg igazoltassák a senkinek nem ártó szimpatikus utcazenészt,aki az egyetem mellet kénytelen + megélhetési forráshoz nyúlni,ahhoz van eszük! Két 7 eltel,alég rég,de rend nincs,szóval a burkoltan kérésnek álcázott véleményedről az a gondolatom támadt,hogy te vagy nem itt élsz vagy ki se mozdulsz vagy a Fideszes ingyen helyitéma propaganda olyannyira megfeküdhette az agyad,hogy teljesen eltévelyedtél!!! Milyen rend,ember???
2011. febr. 22. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:

A Fidesznek minden sikerül!

A közbiztonságot nem csak a fővárosban kellene rendbe szedni, hanem vidéken is (8 millió ember ott él). No ez még feladat.

Erősíteni kellene a rendőri élet felé az elhívatottságot - no ez nem sikerült. Mert utólag kitalálták, hogy semmisnek kell nyilvánítani a rendőrségi leiratokban szereplő (általuk szervezett) TV székházi forradalomban a szemkilövések anyagait.

Nesze neked jogállam. Ha visszamenőlegesen mindent lehet módosítani, akkor egyszer csak kitalálják, hogy őket meg megválasztottuk 20 évre a fülke forradalomban.

Nekem, neked, a népnek mesélik, hogy elég rendőr lesz, a valóság, hogy még ezt sem tudják normálisan megoldani.

Szervezhetnének megmozdulásokat, botrányt, Orbán takarodj-ot (Fecó mintára) saját maguk ellen, ahhoz legalább értenek és megtiltanák a rendőröknek, hogy közbelépjenek.

2011. febr. 22. 14:35
 18/18 anonim válasza:
Szivem a rendőrséget màr évek òta nem tartjàk fent. Làtnod lkéne egypà rendőr autòt és aztmondanàd hogy te nem ülsz bele mert élet veszélyes. Amùgy a pótlékot s a nyugdíjt màr rég elvették. Ès a igen az a tervük hogy fejlesztik de ez azzal jàr hogy bővül a létszàm és màr csak a gatyàjuk marad
2011. dec. 16. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!