A magyarok jól érezték magukat a 80as évekeben?
-"A magyarok jól érezték magukat a 80-as évekeben?"-
IGEN!
1983 évben kerültem arra az "ideális" munkahelyre ahonnan kiszerveztek Gyurcsány utasítására minket tömegesen (majd az épületet is eladták) először 2004-ben, de még két évig ebből jogfolytonosság okán nem tapasztaltam változást mert elsőnek egy tisztességes fővállalkozóhoz kerültünk aki vállalta a korábban nekünk járó anyagiak és kedvezmények teljesítését.
Majd 2006-tól kezdődött a negatív változás magam szempontjából. Azután 2008 év elején jött a tragédia amikor előjött az évekig tartó stressz után minden korábban nem létező betegség, cukor, szív és ebből eredő bajok. (előtte orvost nem ismertem). Belerokkantam de csak 40%-ot ítéltek meg ami most 27.000,- Forintot jelent így közel a nyugdíjhoz.
Szóval 2004-2006 évig nekem felhőtlen volt az életem.
nagyjából ekkor omlott össze mindenkinek akit érintett az MSZP által előidézett országos katasztrófa.
Erre rátett még a világválság is és még az is nagyon sokat, hogy több ezermilliárdot (ami a megszorításokkal, felvett kölcsönökkel összejött) kivittek az MSZP-s bűnszervezetbe tömörült politikusok az országból, különben még az uralmuk alatt jelentkeznie kellett volna valami pozitívumnak az emberek életében, ehelyett csak az ember tömegek nyomorúságos halálhörgése hallatszott mindenhonnan a munkahelyek elvesztése, a létbiztonság megszünése, az önfenntartás bizonytalansága, lakások elvesztése emberek kíméletlen pusztulása.
Van netán olyan őrült aki megint erre vágyik?
Ez előtt (azelőtt) volt létbiztonság, reméljük hogy megint lesz ha még legalább két ciklus alatt meg tudja erősíteni a gazdaságot, az ország lehetőségeit a jelenlegi kormány!
Egyelőre az irány az jó. A megvalósítás a lehetőségekhez igazodik ezért olyan amit tapasztalunk,(sz..ból nem lehet várat építeni) de a lépéseket és döntéseket folyamatosan finomítják.
Előre ne várjunk elhamarkodott irány megfogalmazást. Az sohasem vezet jóra ha valamit nagyon előre megtervezünk de a közben változó lehetőségek mást tennének valóban célszerűvé. Csak azért előre meghatározni részletes munkatervet nem érdemes, hogy utána következetes "baromként" (bocsánat) azt kövesssük, ha a józan ész és az események sora mást kívánna meg.
Ez egy teljesen új irányzatu vezetés ami a legfrissebben adódó célszerüségek és gyakorlatban alakuló eredmények alapján dolgozik. A valóban nagy elmék így tudnak szinte csodát tenni. Nem egy ilyen-olyan terv alapján dolgoznak ami közben elévül, az aktualitását veszti a dolgok tényleges folyása szerint.
Mindent nem lehet előre látni, viszont ami változik arra azonnal jól kell tudni reagálni. Ehhez viszont nem illenek előre megírt részletes tervek.
Szóval ne is várjunk el régies előre tervezgetést mert az a fejlődés hátramozdítója!
"Igen, a 80-as években Magyarország világelső volt öngyilkosságban és elsők között volt alkoholizmusban. Ez nyilvánvaló jele annak, hogy az emberek jól érezték magukat."
Te gyökér!
Lehet hogy világelsők voltunk,de még így is csak fele annyi volt a mostanihoz képest!
Olyan hü*lye vagy, h az már fáj!
9:39
Ha már ilyen tényekkel dobálózol utána nézhetnél annak hogy az EU-ban most is ott vagyunk a top 5-ben alkoholfogyasztásban.
Ez hülye:D
Nem érted, h akkor is kevesebb??????
Példa:
1980 120 ember ezzel 1. a sorban
2011 240 ember ezzel 5. a sorban
Akkor most melyik a több??
Komolyan mondom az ilyen embereket mint te vascsővel verném!
Bocs, benéztem, azt hittem még mindig neki áll feljebb:D
Engem is vascsővel kellene:D
ma 13:13
Mi 120 ember meg 240 ember? Mit mivel keversz?
Sverdans, mi történt? Elgurult?
Hová lett a higgadt, pártatlan "sverdansi" stílus?
Te még sose anyáztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!