Az MSZP oldalának fóruma a demokrácia csődje?
Kezdeném ott, hogy van MSZP oldalának egy fóruma. Ott van egy ilyen témakör, hogy: "Magyar Gárda - valóban betiltva?"
És az egyik felhasználó ezt a kommentet írta:
"Szégyen az hogy talán Magyarország
egyetlen europai ország ahol a XXI.században ilyen
egyenruha viselhető volt."
Erre én vicceskedve oda írtam: "Legalább egyediek vagyunk Európában xD "
Moderálást kaptam, mert állítólag agresszív és félelem keltésére alkalmas volt az írásom. És még véglegesen ki is tiltottak mert provokatív névválasztás volt (a nevemben benne volt a 88 )
Nektek erről mi a véleményetek? :O
jellemző b+ kb. ugyanazt írtam, mint az utánam szóló és le lettem pontozva! -.-
ennyit a demokráciáról :DDD
Az MSZP-közeli fórumoktól ne várjon sokat senki. Én nem keltettem gyűlöletet, nem szidtam senkit, egyszerűen csak érveltem, és tényekkel, linkekkel bizonyítottam nekik, hogy hülyeségeket írogatnak. Tettem mindezt Gyurcsány blogján. Csak minden harmadik hozzászólásom ment át a moderáción, de akik engem szidtak (a buta fideszest) azok írhattak rám bármit, személyeskedhettek, stb. őket nem szűrték ki.
Az MSZP-s fórumok közül egyedül a Gréczyzsolti blogja alkalmas vitaterepnek, onnan nem szoktak kiszűrni. Ellenben ott olyan droidok vannak, hogy velük meg nem érdemes vitázni, mivel nincsen két összefüggő mondatuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!