Az MSZP oldalának fóruma a demokrácia csődje?
Kezdeném ott, hogy van MSZP oldalának egy fóruma. Ott van egy ilyen témakör, hogy: "Magyar Gárda - valóban betiltva?"
És az egyik felhasználó ezt a kommentet írta:
"Szégyen az hogy talán Magyarország
egyetlen europai ország ahol a XXI.században ilyen
egyenruha viselhető volt."
Erre én vicceskedve oda írtam: "Legalább egyediek vagyunk Európában xD "
Moderálást kaptam, mert állítólag agresszív és félelem keltésére alkalmas volt az írásom. És még véglegesen ki is tiltottak mert provokatív névválasztás volt (a nevemben benne volt a 88 )
Nektek erről mi a véleményetek? :O
A demokrácia csődje inkább a magyar politikai elit! (minden melyik párt)
Amúgy gondolom Jobbikos vagy. Minek jársz MSZP fórumra? ott ha nem élteted a pártot (értsd: a legkisebb kritikai hangot sem tolerálják semmilyen pártfórumon), akkor kimoderálnak.
Nekem az a véleményem, hogy ne járj MSZP fórumra, mert csak felidegesíted magad!
Leone88 volt a nevem!
Azért mondtam ezt a demokrácia dolgot mert, hogy ezt mindig ők mondják.. Sajtószabadság, demokrácia stb...
akkor nem tudom, hogy a névvel mi bajuk lehetett (születhetett valaki 88ban is, szóval számomra ebből a nickből még nem adódik semmi)
mindenesetre abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy egy internetes fórum moderálásának nem sok köze van a demokrácia kérdéséhez, akié a fórum, az dönti el, hogy milyen hozzászólásokat akar kiírva látni a fórumán - ha tényleg csak ennyit írtál, akkor elég piszlicsáré egy dolog ezt kitörölni, az indoklás meg kifejezetten gáz, de a demokráciához sok köze nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!