Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP oldalának fóruma a...

Az MSZP oldalának fóruma a demokrácia csődje?

Figyelt kérdés

Kezdeném ott, hogy van MSZP oldalának egy fóruma. Ott van egy ilyen témakör, hogy: "Magyar Gárda - valóban betiltva?"

És az egyik felhasználó ezt a kommentet írta:

"Szégyen az hogy talán Magyarország

egyetlen europai ország ahol a XXI.században ilyen

egyenruha viselhető volt."

Erre én vicceskedve oda írtam: "Legalább egyediek vagyunk Európában xD "

Moderálást kaptam, mert állítólag agresszív és félelem keltésére alkalmas volt az írásom. És még véglegesen ki is tiltottak mert provokatív névválasztás volt (a nevemben benne volt a 88 )

Nektek erről mi a véleményetek? :O

2011. febr. 19. 16:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Az a véleményem, hogy fölösleges velük foglalkozni. :D
2011. febr. 19. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
mért ha egy jobbikos fórumra írnál be valamit, akkor nemhogy moderálnak, hanem még meg is keresnek a bőrfejűek.
2011. febr. 19. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
41%

A demokrácia csődje inkább a magyar politikai elit! (minden melyik párt)

Amúgy gondolom Jobbikos vagy. Minek jársz MSZP fórumra? ott ha nem élteted a pártot (értsd: a legkisebb kritikai hangot sem tolerálják semmilyen pártfórumon), akkor kimoderálnak.

Nekem az a véleményem, hogy ne járj MSZP fórumra, mert csak felidegesíted magad!

2011. febr. 19. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Pártordalakon nem csípik azokat, akik nem a saját párjuk elkötelezett hívei.
2011. febr. 19. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem a demokrácia önmagában egy csőd.
2011. febr. 19. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
és mégis mi volt az a bizonyos nick, ami provokatívnak találtatott?
2011. febr. 19. 18:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Kifejthetnéd bővebben, hogy szerinted mi köze egy fórum moderálási elveinek a demokrácia kérdéséhez.
2011. febr. 19. 18:36
 8/12 A kérdező kommentje:

Leone88 volt a nevem!

Azért mondtam ezt a demokrácia dolgot mert, hogy ezt mindig ők mondják.. Sajtószabadság, demokrácia stb...

2011. febr. 19. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
én 22 éves vagyok, akkor nem lehet mondjuk Andras88 a nevem??
2011. febr. 19. 18:51
 10/12 anonim ***** válasza:

akkor nem tudom, hogy a névvel mi bajuk lehetett (születhetett valaki 88ban is, szóval számomra ebből a nickből még nem adódik semmi)

mindenesetre abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy egy internetes fórum moderálásának nem sok köze van a demokrácia kérdéséhez, akié a fórum, az dönti el, hogy milyen hozzászólásokat akar kiírva látni a fórumán - ha tényleg csak ennyit írtál, akkor elég piszlicsáré egy dolog ezt kitörölni, az indoklás meg kifejezetten gáz, de a demokráciához sok köze nincs.

2011. febr. 19. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!