Van itt még elkötelezett baloldali? Miért az? Normális válaszokat pls.
"Igen ez szép és jó de te gondolom azért szavazol rájuk mert érdekedben áll azaz zsidó(külföldi tőke párti vagy)"
Szívből gratulálok a tipikus Jobbikos fekete-fehér gondolkodásmódodhoz, ami ráadásul még egy kis anti-szemitizmussal is le van öntve! Kellenek az ilyen beszólások, hogy felmérjük a másik intelligenciaszintjét!
17:52-es válaszoddal egyetértek! DE!
A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
nem gondolod, hogy van olyan baloldali is, aki tiszteli a hagyományokat, de nem viszi túlzásba? az MSZP sehol nem képviseli azt, amit te leírtál! Nem értem a preferenciádat!
"az MSZP sehol nem képviseli azt, amit te leírtál! Nem értem a preferenciádat!"
Mivel 33%-os barátunkkal ellentétben én nem fekete-fehéren gondolkodom, ezért hajlandó vagyok kompromisszumokra és nem fogok csak azért nem szavazni, mert egy párt sincsen, ami tökéletesen egyezik azzal amiket leírtam.
Thürmer munkáspártja, a Che Guevarára recskázó munkáspárt 2006, meg az MSZDP az életben nem fognak 0,1% felé emelkedni, az LMP-s hippiket meg inkább hagyjuk, szóval marad az MSZP!
"Hát inkább hippiket, mint rablókapitalistákat, akik ellen elvileg te lázadsz nem? :D"
Ha annyira "rablókapitalisták" akkor hogyhogy olyan magas segélyeket osztogattak?
Az amerikai republikánusok a rablókapitalisták, na ők aztán egy centet se adnak senkinek!
Egyébként akik ellen lázadok azok azok akik a 21. században még mindig keresztény kormányzást akarnak, meg arra alapozzák az ideológiájukat, hogy a 19. századi nemesség milyen idealizált, valótlan képet alkotott az országról (lásd: Széchenyi-terv).
"hogyhogy olyan magas segélyeket osztogattak?"
Tehát te kívánatosnak tartod azt, hogy a segélyekből éljenek az emberek? Hova vezet mindez? Értem én, hogy kell valamilyen segítség, de a végső cél a munkához segítés lenne nem? ja és Gyurcsány Széchényihez hasonlította magát! :D
Hát...
Az emberek nagy része már 20 éve mindig valami ellen szavaztak és nem valamire.Én is,tehát ha az a veszély fenyegetne hogy Pl.:a jobbik kerül hatalomra és csak a fidesznek vagy az mszpnek sikerülhet megállítani akkor at mszp-re szavaznék.
"Az MSZP szerintem már az elkötelezett, igazi baloldaliak szemében sem lesz az soha."
Az ő szemükben nem is lehet, az MSZP nem baloldali, hanem kapitalistapárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!