Köztudottá vált, hogy a 16%-os adóval az alacsony jövedelműekkel még jobban kitoltak. Az egyháznál már megtörtént a csökkenés kiegészítése,de a többi szerencsétlent ki fogja kárpótolni?
10.47-nek!
Észrevehetted,hogy nem vagyok szici,kétdiplomás mérnők vagyok,részben külföldön dolgozom!Így meg tudom állapítani az MSZP,a FIDESZ hazugságait!
Nézd meg,a rokonaikat már teszik be a zsíros helyekre,Orbán,Balsai stb.Gondolkodjal egy kicsit,Néemeországban egy mínősített hegesztő 1.5-3 milliót keres,egy hegesztő szakmérnök 5 milliót!
"Orbán,Kövér havi 400 ezerrel visz többet haza!!"
Minimálbér és 1,5 millió Ft közötti éves jövedelemmel az adózók 30 százaléka rendelkezik, ám az ő általuk befizetett adó összege az összes adóbefizetésnek mindössze 6 százalékát teszi ki.
1,5 és 3 millió Ft között az adózók 29 százaléka adózik, 27,7 százalékal részesednek a teljes adóbefizetésből.
3 és 6 millió Ft közötti éves jövedelmet az adózók 11 százeléka teljesített, ezzel az összes adóbefizetés 32 százalékát ők adják.
6 millió Ft felett pedig mindössze az adózók 3,6 százaléka rendelkezett, ám befizetéseik az össz adókötelezettség 32,5 százalékát teszik ki.
Nem ártana figyelembe venni.
Szerintetek tudnak olyan politikusok eredményt elérni,akik az egyetemről kikerülve-a mostani kormány tagjairól van szó-rögtön a Parlamentbe kerültek,gyakorlat nélkül?A válsz egyerlmüen,nem!
Tanácsadói ott verik át őket,ahol akarják!Ki ez a Matolcsi?egyszer már bukott ő is,ilyeneket nem lenne szabad alkalmazni!
Gondolom te nem szeretnél szja-t fizetni. még 16%-ot sem.
Pedig így is a bérköltség 2/3-a az államnál landol. Szerinted kell lennie egy olyan rétegnek aki nem fizet semmilyen szja-t. Azt csak a dolgozók 40%-nak kell fizetnie? 60% adómentes minimálbéres? Közben persze szertnéd ugyanazt az egézségügyi ellátást mint aki ugyan ezért 20x annyit fizet? Szerintem pedig az adó %-osan igazságos. Az egészségügyi ellátásért, mivel az biztosítás és nem adó, mindenkinek forintra ugyanannyit kell fizetnie. Nem én közgyógyos munkakerülő vagy nyugger vagyok és nekem ingyen jár az a sz--r ami a másiknak havi 100 k-ért. Miért fizessem én ki más ellátását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!