Az mszp 8 év alatt 27%-al növelte az államadósságot. Szerinted hálát adhatnak az Istennek, hogy még a parlamentben ülnek?
"Nagyfejeő Zoltán válasza:
[link] [link] ha már az emlékeknél tartunk. Nem vagyok szentimentális, csak racionálisan gondolkozok."
Amit írtam: egyrészt 2009-ben ugyanúgy MSZP-"kormány" volt. Másrészt 2010 februárban hiába volt 170-180 (nem 150-170) a CHF, a törlesztőd visszaesett 2008-as szintre? Ugye nem... Mégcsak a közelébe sem. Tehát a magas törlesztődet ne OV-nak köszönd.
Az olvasási készségedet már Magyar Bálint fejlesztette? Mert nem sikerült a szenilis szót elolvasnod. A szentimentális szó abban a szövegkörnyezetben tökéletesen irreleváns.
Mesterházy és pártja egy balsors :D
Azt hiszik el jön majd az ő idejük megint,hogy kormányon legyenek ismét,de az már nem fog.
A fidesz fél év alatt több jót tett,mint az mszp liberális banda egész 8 év alatt.Nézzük csak a törvényeket,amiket hoztak.Vannak köztük jók.
Egyébként nem szeretem egyik pártot sem,de ha választanom kell,akkor inkább fid.
Az mszp azzal árulta el a legjobban magát,mikor határon túliak ellen szavazott.Ígértek fűt fát,a 4 es metró sem lett kész időre.
Oroszok fél áron megépítették volna nekünk az egész metró vonalat,magyar mérnökökkel munkásokkal.
Az európai terv is handa banda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!