Közcélú munka helyett szociális munkahelyek, önkormányzati tulajdonú cégeknél?
80
De ők ezt úgy képzelik, hogy majd a segélyesek dolgoznak, mondjuk mit tudom én, megszámolják, hány fa van a városban, aztán ezért fizetést kapnak, és akkor lehet mondani, hogy megdolgoztak a segélyért. Ja, és hoznak valami uniós joggal összeegyeztethetetlen szabályt, hogy az ilyen jövedelem nem adózik, meg nincsen rá járulékfizetési kötelezettség, ámde jár utána nyugdíj, meg egészségügyi biztosítás.
Szakképzés kell, nem ilyen hülyeségek.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:49
Te mikor voltál közmunkás?
Ma már csak 4 órába veszik fel az embert végzetségtől fügetlenül szemetet szedni havi 32e ft ért ami annyi mint a segély. Ami nem baj csak ez is egy olyan Orbán féle látszat intézkedés hogy ők munkát adnak meg visszavezetnek a munkaerőpiacra blabla
Képzés mit ér a sok munkanélküli a képzésel egy fos az egész amit ott tanítanak Speciel engem sajna nem is vesznek fel mert nem vagyok elégé alulképzett pedig jól jönne a raktárosi. érettségimvan,B,C, jogsim,Fegyveres vagyonőrim,nehézgépkezelőim,targoncák,forgórakodók,földmunkagépekből megvan a jogsim mégsem sincs munkám keleten lakok egy kis faluban nincs itt semmi munka volt osztájtársaimal együtt megyek én is útcátseperni 23 évesen.
Mégis milyen céget alapítson ide az önkormányzat? elválalok én mindent bár mi már annak is örülnénk ha lenne aszfaltut az utcában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!