Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem akkor már kapjanak...

Szerintem akkor már kapjanak plusz szavazatot a külföldön élő családos magyarok is nem?

Figyelt kérdés
csúcs ami itt folyik.
2011. febr. 11. 10:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze,kapjanak,sőt a gyerekek után,a házi kedvencek,kutyák,macskák után is!
2011. febr. 11. 14:41
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:49

Ne hisztizz, nem áll jól, kis baloldali.

2011. febr. 11. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Változatlanul nem vagyok baloldali, kedves barátom. Ellentétben az általad úgy tűnik, fanatizmusig tisztelt fidesszel. :)
2011. febr. 11. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Itt és most valami nagyobb disznóság kezdődik és ezzel a kettős állampolgárság kérdésével a Fidesz próbálja elterelni a figyelmet a valóságról, ezt a komcsiktól nagyon jól eltanulták (mellesleg az Alkotmányozási mesével is ugyanez a helyzet). Ne legyen igazam, de piszkosul fogunk - mint nép - szopni. Hát igen, hülye voltam, hogy rájuk szavaztam.
2011. febr. 11. 15:48
 15/21 A kérdező kommentje:

a kettős állampolgárság egy dolog.

adnak nekik szavazatot az gáz igen. De itt az újabb ötlet, hogy akinek van gyereke, az többet ér, és akkor mi lesz ha egy külföldi magyarnak van gyereke? ergó a gyerekes külföldiek többszörösen is szavazhatnának.

2011. febr. 11. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem, akinek a felmenői magyarok, azok szavazhassanak az őseik helyett. Hogyan döntene a nagyapám címmel.
2011. febr. 11. 16:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha magyarnak vallja magát,hát legyen kettős állampolgár.

De ha nem itt él köztünk(és szívja minden hóban a fogát-miről tudna még lemondani)akkor ne is szavazzon egyáltalán semmilyen jogcímen se!Mert nem él itt napi szinten nem tudja mi itt a helyzet-sz*r!Az Én életemről ne döntsön olyan aki él máshol mint marci hevesen.

2011. febr. 11. 17:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerbiában élek, s nagyon nem úgy, mint Marci hevesen... Ha lesz jogom, valószínűleg élni fogok vele, hogy azzal is csökkenjen a szocik és a jobbikosok esélye. Ismerek olyan magyarokat, akik gazdag államokban élnek s nagyon pazarul. Évekkel, némelyikük évtizedekkel ezelőtt hagyták el, önként(!) Magyarországot, s azóta is szavaznak rendszeresen!
2011. febr. 11. 18:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Ti meg nem eltetek kulfoldon magyarkent. Tudod nem szivesen halgasak a szerbeknel, szlovakoknal, ukrajnaban es a romaniaban aszt a szot, hogy magyar vagyok. nem tudjuk, h mi a hejzet magyarorszagon? szerinted nekunk jobb kulfoldon? es jo lenne ha donthetnenk vegre miis, hogy az anyafoldon ojan vezetoseg legyen aki valoban tesz valamit a magyarsagert es nem csak a sajat zsebebe halmoza a javait. Buszken vallom magam magyarnak....kaptam is erte mar jo sokat, nektek abbol, ha magyaraorszagon aszt mondjatok "Magyar vagyok" semmi bajotok sem lesz belole, legfenneb a ciganyaitok vernek agyon mert ugye ti jol eltugyatok donteni, hogy mi a jo es mindig ojan vezetot raktok az elre aki egyebet sem csinal csak szaporicsa a ciganyt es jogot ad nekik mindenre. megolik a cigok a magyarokat, semi baj agyunk nekik meg tobb jogot, de anak akit mar lasan 100 eve elnyomnak de megis kitart magyarsaga melett annak semmi sem kell, mi tobb rohagyon meg ott ahol van mert nektek " magyaroknak " nem kell beloluk semmi. Az erdelyi magyrasag nevebenis koszonom, hogy enyire szerettek minket.Szeresetek a ciganyaitokat meg a vedelmezoit, adjatok nekik mar az egesz orszagot ugy bisztos jobb lesz, jaj de varjalcsak mar elatatok a hazat a zsidoknak. gartulalok ahoz, hogy tugyatok mi kell nektek.
2011. febr. 11. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem értelek meg, nem csak a szörnyű helyesírásod miatt. Egy multikulturális országban élőtől még annyira sem tudom elfogadni a fajgyűlöletet, mint egy egykultúrájú állam polgárától. Magyarország épp azért nem vonz, mert nem multikulturális, de ha Erdélyben meg ilyen zsidózó, cigányozó emberkék élnek, akkor azt meg akkor lássam, amikor a hátam közepét. Vajdaság a tuti! Bár remélem, hogy a többi erdélyi rádcáfol, hogy okosabbak, érettebbek, mint te.
2011. febr. 11. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!