Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól értem, a vörösiszap...

Jól értem, a vörösiszap katasztrófás adományokból cigányközpont meg múzeum lesz?

Figyelt kérdés

Tulajdonképpen úgy önmagában sem a múzeummal, sem a roma kulturális központtal semmi bajom, de

a kármentésre adott önkéntes adományokat ilyenekre fordítani akkora

pofátlanság, amekkorát még a Fideszből sem néztem ki.

Itt adományt adtak emberek embereknek, állam bácsi pedig vállalta hogy összegyűjti. Nem adóról vagy egyéb kötelező járulékról van szó. Hogy lesz ebből cigányközpont? Vagy akkor most mondhatom, hogy akkor kérem vissza, cigánycenterre nem adakozom?

2011. febr. 10. 22:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Igen. De azért ezen nem kell úgy felháborodni. Adót mindenhol fizet az ember, és ha nemes célokra használják, akkor az miért baj? Inkább az a gond, hogy az a rengeteg adó amit befizetünk, eltűnik sokszor a semmibe. Vagy a segélyeket osztják szét a sok "nem az idén" barnultnak. Ez ami inkább felháborító.
2011. febr. 11. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!