Ki érti, hogy miről beszélt Orbán Viktor a mai évértékelőjében?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 20:02
1/20 anonim válasza:
1: Majd 2014-ben jó lesz
2: Alighanem elég komoly megszorítások várhatóak szociális téren, főleg a segélyeknél.
2/20 anonim válasza:
Húsz éve ezt hallgatjuk: még két évig megszorítások lesznek, aztán eljön a kánaán, csak addig kell fél lábon kibírni.
Dióhéjban ennyi.
Szerintem már mindenki unja, de még van, aki beveszi.
3/20 anonim válasza:
Orbán Viktor: bla-bla-bla összefogás bla-bla-bla 2013 talpraállás bla-bla-bla 2014 újraválasztás...
4/20 anonim válasza:
Nem repül a sült galamb a szádba. Ha valamit akarsz, akkor meg kell dolgozni érte.
5/20 anonim válasza:
kedves utolsó ! Te egy vérbeli fideszes vagy.gratulálok.
6/20 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:31
Remélem neked 2014-ben a nyugati aluljárójában lesz majd neked is jó!!!
Sültgalamb
7/20 anonim válasza:
@20:35 Köszönöm, bár nem vagyok vérbeli fideszes, csak simán fideszes.
@21:38 Ezzel a "jó kívánságoddal" magadat minősíted.
8/20 anonim válasza:
1976-ban leragadt gondolkodású, "állambácsitól" gondoskodást váró, síró-picsogó, elbutult kádáristáknak nem mondott semmit Orbán, nekik fölösleges is azt a beszédet tanulmányozniuk.
9/20 anonim válasza:
Én már az első 2 mondatából rá jöttem.Mi dolgozó magyarok továbbra is szívunk és ki leszünk semmizve míg a felső 10.000-nek arany élete lesz.Mindegy ilyenkor arra gondolok,hogy vajon akik a Fideszre szavaztak azok hogy szavaznának ma.
10/20 anonim válasza:
Fideszesek! Áruljátok már el,hogy milyen konkrétumot mondott?
Nem ragadtam le 1976-ban és nem is vagyok szoci,de ebben a beszédben a szokásos jövő vízión kívül nem volt semmi tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!