Magyarországot mennyire jellemzi a begyöpösödött, elmaradott gondolkodás?
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 14:45
11/14 anonim válasza:
ha az amire én gondolok akkor piszkosul
12/14 anonim válasza:
Sajnos úgy látom, hogy itt már nem az a kérdés, hogy az emberek nagy része akarna e vagy nem akarna e változást. A pénzuralmi és az elmúlt talán 30-40 év ( az utolsó 20 év is) szellemi gondolkodásmód következménye, hogy alulról már nem engedik (ellehetetlenítették) az emberek kezdeményezőképességét. Próbálj meg ma egy árva garas nélkül demokratikusan véleményt mondani. Ha túlságosan jár a szád még bele is d..lesz.
Félek, hogy a fertőzés oly nagy mértékű, hogy ez a Magyarság létezését bélyegezte meg. Szerintem az elkövetkező 50 évben semmilyen változtatás nem lehetséges. Ha mégis, akkor az békés úton már nem fog összejönni. Én csak a meglátásomat mondtam el, nem kell elfogadni.
14/14 anonim válasza:
Sajnos nagyon. Ezért is tart ott ez az ország. ahol tart. Persze ennek oka is elég nyilvánvaló: valaki feltett itt egy kérdést, de alig telt el idő és már megint a politikai acsarkodásnál tart a hozzászólók jó része. Amint ezt az egymást agyontaposó, másikat gyűlölő, öntelt és intoleráns szemléletet felhagyja a magyarság, mindjárt joggal lehet büszke magára. Akkor már ki tudna lépni ebből a körforgásból...gondolom, egyesek, főleg e legacsarkodób típusú hozzászólók hamarosan lepontoznak...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!