Nem unjátok, hogy anélkül visszamondanak emberek dolgokat az általuk preferált párt politikai eszköztárából, hogy érdemben utánanéztek volna?
"a fidesz hangoztatja azt, hogy a zellenzék, meg a zemeszpé, és a sok kommunista meg nyugger ezt mondja. "
Ez rendben van. De nem ezt kérdeztem. Illetve te nem azt kérdezted, amit nekem válaszoltál. Ugye ha a Fidesz-Jobbik-anyámkínja-satöbbi "emberei" bizonyos frázisokat hangoztatnak, és ez szerinted csúnya dolog, akkor miért NEM csúnya dolog ugyanez az MSZP-s elvtársaktól?
"én UTÁNA NÉZTEM "
Minek is néztél utána a kérdéssel kapcsolatban? Annak, hogy a pártokhoz húzó emberek a pártjaikkal egyetértenek? Gratulálok, sikeres ember lehetsz. Nyilván nem szavaztál senkire, "mert nem volt kire" (ismét csak egy üres frázis), illetve "én ezekre nem szavazok" (szintén) felkiáltással, ami szintén egy szádba adott szó. Gyakorlatilag meg a demokrácia miatt sírsz, amikor az elsődleges demokratikus jogoddal nem élsz.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:07
Most nagyon megmondtad a frankót! :D Elmentem szavazni, hogy kire az magánügy, nem csak a fidesz meg az mszp létezik. Természeteden az mszp hülyeségeit se szeretem, de most már rám is vonatkozik az kiegyensúlyozott tájékoztatás követelménye, hogyha nem írok a fidesz mellett egy mszp frázist is akkor már geeci vagyok? Fizettess velem bírságot! Nem az a probléma, hogy az emberek egyetértenek azzal a párttal amelyikkel szimpatizálnak, hanem az a probléma, hogy birka módra mindenféle utánanézés, utánajárás nélkül mondják vissza a hazugságokat. Nem győződnek meg az információ helyességéről, csak mint valami papagáj azt ordibálják amit előtte hallottak.
Te minden bizonnyal funkcionális analfabéta lehetsz, hiszen nem tudtad értelmezni amit leírtam. Én azt írtam, hogy általában megbizonyosodok arról, hogy helyesek e azok az adatok amiket belém próbálnak sulykolni a politikai pártok. Te kis butus. :)
"UTÁNA NÉZTEM hogy azok az intézkedések, amiket fidesz foganatosított kormányra kerülése óta, merrefelé viszik az országot."
Én ezt írtam egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!