Nem unjátok, hogy anélkül visszamondanak emberek dolgokat az általuk preferált párt politikai eszköztárából, hogy érdemben utánanéztek volna?
De. Borzasztóan. Az echo tévébe pl tájszólásos, hetvenes vénemberek telefonálnak be, beszélni nem tud rendesen az öreg, de mindenki balliberális "oligarha" meg szélsőliberális, meg még sorolhatnám, aki nem osztja a véleményüket.
Itt a fórumon meg... sok az akciójobbikos, meg akad párthívő, akik elsősorban mszp/fidesz/akármi szimpatizánsok, aztán jöhet minden más.
Magyarországon vagy mit vársz.
"Parányi ország, szürke kis emberek
Beszűkült álmok, korlátolt jellemek"
"mindenki rosszabbul jár"
"a Fidesz a gazdagok pártja"
"vége a sajtószabadságnak"
Ilyesmiket miért hagytál ki a felsorolásból?
""mindenki rosszabbul jár"
"a Fidesz a gazdagok pártja"
"vége a sajtószabadságnak"
Ilyesmiket miért hagytál ki a felsorolásból?"
Azért drága szeretett polgártársam, mert csak a fidesz hangoztatja azt, hogy a zellenzék, meg a zemeszpé, és a sok kommunista meg nyugger ezt mondja. Valójában pedig legtöbbször akik felvetik ezeket a kérdéseket nagyon is reálisan, részletekbe menően kifejtik a véleményüket a kormánypárt politikájával kapcsolatban, csak ezt te nem látod a narancs köd miatt. És természetesen azért, mert tiszta szívemből gyűlölöm a fideszt , az összes politikusával együtt, mégpedig azért, mert én UTÁNA NÉZTEM hogy azok az intézkedések, amiket fidesz foganatosított kormányra kerülése óta, merrefelé viszik az országot. Ez egy fidesz szimpatizánsról se mondható el, ők is olyanok mint az mszp-sek, csak az általuk preferált párt sajtótermékeit bogarásszák, ha politikáról akarnak informálódni. De ettől függetlenül én szeretlek benneteket drága fidesz, és mszp szimpatizáns testvéreim!! Csak azt sajnálom , hogy hagyjátok magatokat félrevezetni.
Ne hagyd ki a sorból az elvakult fideszeseket se azért, egyik idős rokonom egy választáson kijelentette, hogy aki nem a Fideszre szavaz, az Isten ellen szavaz...
Én egyik pártnak se vagyok híve, szavazok valakire (jellemzően nem a közutálatnak örvendő nagy pártokra, illetve polgármester esetén nem az érdekel, melyik párt színeiben van, hanem, hogy ő milyen ember), ha bizonyít, legközelebb is rá szavazok, ha nem, akkor máskor mást választok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!