Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "2020 előtt nem lesz euró" mi...

"2020 előtt nem lesz euró" mi a véleményed a dologról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerinted rossz hír ez Magyarország számára?

2011. febr. 5. 14:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
37%
Nem rossz hír. Mo.-nak most nincs szüksége az euróra. Egyébként az sem biztos, hogy 2020-ban még létezni fog az euró.
2011. febr. 5. 14:42
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem rossz hír, ha majd rendbe teszik az eurót, akk kell megfontolni.
2011. febr. 5. 14:55
 13/25 anonim ***** válasza:
47%
Egyébként is minden drágul, ha bevezetik.
2011. febr. 5. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem akkor legyen euró, ha már némileg felzárkóztunk. Ez így logikus. És a 2020 az egy optimista becslés.
2011. febr. 5. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
48%
Addigra nem lesz az euró sehol. Egész Európa nekünk fog könyörögni, hogy bevegyük a forint-zónába.:)
2011. febr. 5. 15:05
 16/25 anonim válasza:
75%
Az EU kezd csődölni ezért sokkal jobb hogy nincs euró nálunk mert hogyha beüt a baj akkor sokkal kevesebb szerep jut Magyar országnak
2011. febr. 5. 15:19
 17/25 anonim ***** válasza:
48%

Én sem nagyon szeretném, hogy euró legyen.. Mikor kisebb voltam, akkor azt igérték, hogy kétezer-tizenvalahányra bevezetik, akkor azt számoltam, hogy fuu, x éves leszek XD..

De most hogy a második x-emet taposom, én örülök neki,hogy nincs. Szeretem a Forintot, ill. azt olvastam nemrég, hogy az Unió szét fog esni... Na, meg igen, ott vannak a Görögök..és hát tényleg, ha bevezetik, akkor még drágul is minden... így is a kerekítés szabályait egy csomóan nem képesek megjegyezni (kasszás és vásárló egyaránt) Milyen káosz lesz itt, ha még azt is be akarják vezetni...

2011. febr. 5. 15:29
 18/25 anonim ***** válasza:
26%
2020 után 'már' nem lesz Euró...
2011. febr. 5. 16:09
 19/25 anonim ***** válasza:
18%

"olvastam nemrég, hogy az Unió szét fog esni..."

Én meg azt, hogy kis szürkék jönnek a földre 2012-ben. Attól még nem lesz igaz.

Görögország problémája pedig az volt, hogy nem tartotta magát a közös szabályokhoz. Szerintem meg is érdemlik. Olyat hallottam, hogy arra is volt köztisztviselőjük ahová nem is kellett volna. Másrészt az EU addig nem fog összeomlani, amíg Európának érdeke van benne. Persze ahhoz, hogy a mostani unió stabilizálódjon egy kicsit fel kellene adni a szuverenitásból és létre kellene hozni a fiskális uniót. De az is biztos, hogy az USA-nak érdeke az euró felbomlása. Naponta jönnek a híres, neves közgazdászaik és beszámolnak az euró végéről. Viszont arról megfeledkeznek, hogy az USA államadóssága rekordértékű és csak azért hiteleznek neki, mert a dollár a világ "pénze" és hitelminősítők azért nem minősítik le, mert hazajátszanak. Inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy California ne menjen csődbe!

2011. febr. 5. 16:18
 20/25 anonim ***** válasza:
48%
2020-ra?2020-ban már az Európai Unió sem létezik majd,nemhogy euró Mo-gon!
2011. febr. 5. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!