Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig tart még mindez?

Meddig tart még mindez?

Figyelt kérdés
Húsz éve nem csinálnak mást egyes választók csakis a FIDESZ és az MSZP pártokat választják és küldik hatalomra újra. AZ MSZP tagadja,hogy kommunisták,pedig az egykori MSZMP pártból született. A FIDESZ meg elfelejti hogy az ő szüleik még lobogtatták a múlt rendszerben a vörös zászlót. Ez a két párt az elmúlt húsz év alatt családokat,munkahelyeket tett tönkre. A szegényeket még szegényebbé tették a gazdagokat meg segítik még gazdagabbá tenni. Megjegyzem nem vagyok a parlamentben lévő egyik párt szimpatizánsa és szavazója sem! Meddig tart még ez,hogy ilyen szűk látókörűek pár millióan a szavazók közül? Meddig hisznek még felváltva ennek a két pártnak? Több mint harminc évig volt Kádárféle kommunizmus,előtte Rákosi Diktátorkodott és így tovább. A mai politikusok is több mint harminc évig akarnak felettünk uralkodni addig amíg ismét? Hány bőrt akarnak lehúzni még rólunk Magyarokról? Nem elég Trianon,nem elég a második világháborúban elpusztított sok magyar értelmetlen halála,nem elég 1956 és annak bűnei és azok amik utána jöttek? Nem elég,hogy Amerika és a külföldi tőkések betették ide a lábukat és Magyarország eladta a földjeit külföldnek és a külföldi tőkés csicskáztatja a magyart úgy mint anno az oroszok tették ezt? Nem elég,hogy a magyarok legtöbbje alig keres napi 10-12 órás munkával 70-80.000ft-t és a politikusok meg milliókat vesznek fel fizetésként? Ne elég mindez? És még folytathatnám végtelenségig! És biztos,hogy kihagytam fontos eseményeket,de felháborodott vagyok és dühös mert ezek ellen tenni nem tudok4 sajnos!
2011. febr. 4. 10:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

14:10

"132 000 az átlagbér ?Csakhogy a Magyar lakosság nagy átlaga ennél jóval többet keres"

Nem. A 132 ezer azt jelenti, hogy a magyar (kis m-mel) lakosság 132 ezret keres átlagosan.

"De úgy látszik a minimálbérből élő többséget"

A többség nem minimálbérből él.

A dolgozók kb. 1/5-e keres bruttó 90 alatt (legalábbis a Mercer-felmérés szerint. Ha van megbízhatóbb forrásod, idézd.) A minimálbér egyébként 78 ezer, nem 70 ezer, még ezt is rosszul tudod (vagy hazudsz).

"Nos, általában náluk kezdődik 13000 Ft-körül a fizetés."

Nem arról beszéltem, hogy hol kezdődik a fizetés, hanem az átlagról beszéltem.

Ha annyira nem tudsz semmit, hogy még az "átlag" szót sem érted, akkor nem értem, mire fel okoskodsz.

2011. febr. 4. 14:58
 32/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki kicsit is ért a politikához és a gazdasághoz, az tudja, hogy most pont amiatt a "jólét" miatt szívunk még mindig, ami a szovjet megszállás alatt volt. Sajnos ekkora sz*rból nem könnyű kikecmeregni.
2011. febr. 5. 11:50
 33/34 anonim ***** válasza:
Ez így van. Ráadásul kicsiben megint megcsinálták 2002 és 2004 között az 50%-os béremelésükkel.
2011. febr. 5. 11:59
 34/34 A kérdező kommentje:

"Hazudol mint a kommunisták általában"

Te meg hazudsz mint a kapitalisták általában!

2011. febr. 5. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!