Meddig tart még mindez?
Hát igen, az emberek mindig próbálják a legkisebb rosszat választani.
Azonban meg kell nézni, h mit csináld az eddigi kormány:
10%-os társasági adó, 16%-os szja (mindenkinek csökkent az adóterhe) családi adókedvezménnyel, kis értékű lopások büntetése, Új Széchenyi Terv, pénztárak megszüntetése, államadósság csökkentése, alacsony hiány, multiadó.
Itt a hármasságra érdemes odafigyelni: adócsökkentés, adósságcsökkentés válság alatt.
Hát elég sok mindent összehordtál ki tulzásokkal de azért választanak az emberek e két nagy párt közzül mert álltalánoságban két oldal van jobb meg bal az lmp-t hagyuk ki mert ők amolyan semmilyen meg mindenféle párt ők bohócok.
Most mond meg miért kéne választásokor a kis pártokra szavazni csak megoszlanának a szavazatok a pártok sosem jutnának konszenzusra és végsősoron a másik oldalnak kedveznének. Pl: külön lenne a jobb oldal kdnp-fidesz-jobbik most megoszlanának a szavazatok nem lenne 2/3 a fidesznek.
Ezt akarja Gyurcsány is az mszp-vel Mesterházi meg Szili Katalin pártokat akarnak alapítani megoszlanak a szavazatok és nem kerülnek kormányra persze ez a jobb oldalnak fog kedvezni mondjuk én mindig tudtam hogy Gyurcsány jobbikos mert kicsinálja a baloldalt.
Fizetések meg be kell látni a gazdaság nem birna el 200e ft-os minimélbért a cégek tönkremennének így is eleget kell adózniuk foglalkoztatás egyébként 52% és nem 40%
"Húsz éve nem csinálnak mást egyes választók csakis a FIDESZ és az MSZP pártokat választják"
Képzeld, demokrácia van. Ha zavar, húzzál el Észak-Koreába.
"Nem elég,hogy a magyarok legtöbbje alig keres napi 10-12 órás munkával 70-80.000ft-t"
A bruttó átlagfizetés 206 ezer forint, a nettó 132 ezer.
Én megértem, hogy esetleg sikertelen vagy és ez frusztrál. De attól, hogy a demokráciában nem találtad meg a számításodat, attól még mások esetleg megtalálhatták, és attól még, hogy a piacgazdaságban sikertelen vagy, a szocializmus nem lesz jobb nála.
A szocializmus megbukott, mert csődbe ment. Akármennyit sírsz, nem jön vissza a jó Kádár bácsid. Szokj hozzá ehhez.
A gazdaság nem bírna el 200e forintos minimálbért?De milliós politikus fizetést,meg a cégvezetők milliós ilyen-olyan juttatásait, sikkasztásait elbírja,mi?Ezt kéne megnyirbálni,akkor jutna magasabb összegű minimálbér ,annak, aki ugye dolgozik, nem csak az irodában henteregve várja a zsíros fizetést.
Egyik párt sem különb a másiknál.Kiseperni az összeset és beültetni helyettük egy "józan paraszt bácsit",akkor talán véget érne ez az áldatlan állapot.
"mindenkinek csökkent az adóterhe"
Miért hazudol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!