Magyarországon utoljára mikor volt, és előreláthatólag mikor lesz legközelebb népszámlálás?
Valamint ilyenkor mi mindent mérnek föl. ill. rögzítenek az egyes személyekről?
lehet, h nem jó kategória......
Jóvan'! Ragozzad még csak! :) :) :)
"Orsós Huán-Kárlosz"
Tényleg nem értem, hogy miért kell egy gyerekből (aki esetleg szép, kedves, aranyos) teljesen hülyét csinálni? Ami pedig tiszteletreméltó ebben az esetben, az az, hogy óvodába járatják! Reménykeltő, akárhogy is hívják!
Hát igen, ez mindenképpen jó....mondjuk a környékünkön rendkívül magas a cigányok aránya és én azt látom, hogy általában (jobb, ill. a legtöbb esetben) még óvodába jár a gyerek, aztán inkább később, az iskolában esik ki a legtöbb, főleg a középiskola marad sok esetben félben.
Persze, mivel erre felé sokan vannak, ezért akad több ellenpélda is, nem kevés olyat ismerek, akik teljesen normálisan járnak óvodába, aztán iskolába, aztán dolgoznak....első sorban szerintem itt a családi háttér a lényeg, a szülők hozzáállása, műveltsége, és IQ-ja.
Ha a majdnem analfabéta, szenvedélybeteg, munkanélküli, sz0pjadkijjageccimet stílusú, amolyan "Mónika show vendég sztereotípia" szülő nem tartja fontosnak a gyerek jövőjét, taníttatását, akkor azon abszolút nem lepődök meg, mert hogyan tudná egyáltalán fölfogni ennek a jelentőségét, fontosságát?!
Sajnos persze az ilyen gyermek aztán kb. ugyanolyan szülő lesz, és ez így folytatódik tovább....ördögi kör.
Mindegy, ez már meglehetősen OFF, de hát a kérdésemre kaptam már kielégítő választ.
Hozzáteszem, h a Húán-Kárlosznál vannak még sokkal cifrábbak is....Dzsásztin, Rómeó, Adonisz (még ha nem is egy "Adonisz :) ), Británi, Seron, Cintia, Brúk, Lüszeszítá.......az igazi sláger mondjuk jelenleg tudtommal a Zsaklin, fiúnak Kevin, de ismerek !Májkölt is(igen, így, Májköl) :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!