Utálom a politikát! Ki gondolkodik még így?
A politikusok is emberek, és hidd el, nem mindegyik a saját zsebe megtöltésével foglalkozik. Bár többségük elszáll magától, de ha meg kéne nevezni a legerkölcstelenebb csoportot, akkor azt hiszem a vállalkozók messze vernék a többieket.
A politikát lehet utálni, csak nem érdemes. A legtöbb párt arra építi a stratégiáját, hogy kihasználja a közönyös tömeget, ami aztán végül mindig eldönti a két nagy váltópárt küzdelmét. Vagy éppen a feltörekvő radikális pártok bejutásának kedvez.
Nem tudom már, hogy ki mondta, de van benn némi igazság: aki nem áll ki semmi mellett, az mindent elveszít.
Minden pártban vannak korrupt emberek, de ugyan, melyik munkahelyen nincsenek? Nem kell messze menni.. Lehet, hogy egyik párt programjával sem egyezik 100 %-ig a véleményed, de miért is kéne hogy egyezzen? Párton belül sem egyeznek a vélemények. Az teszi a demokráciát demokráciává hogy vitatkozunk, érvelünk. Ha már nincs vita, ott kezdődnek a bajok.
Azért a vállalkozók védelmére kelnék.
Egyéni vállalkozó vagyok és ha nem lennék korrekt, lojális és megbízható,ha fenn akadnék minden apróságon és nem lennék nagyvonalú mások gyagyával azt hiszem már rég nem tudnék megélni belőle.Huncutsággal , átveréssel nem lehet messzire jutni , mert hiába elégedett veled 5000 ember ha egyel nem jönnek ki jól a dolgok ,nagyobb zajt csap az elégedetlenségével mint az összes többi .
A politikusok szürke közszolgák kellene legyenek akik akkor jók ha nincs mivel beléjük kötni.Nem pedig sztárolt feszültségszító uracskák.Amikor a politikusok az urak az olyan mint amikor a farok csóválja a kutyát.
Manapság aki politikusnak adja a fejét, szinte kivétel nélkül csakis csak a gyors és minél nagyobb meggazdagodását tartja szem előtt.Ennek érdekében bármit mond neked amit hallani akarsz, csak azért hogy helyzetbe kerüljön.
Nem szeretem a politikát ,mert érzelmekkel politizálni olyan mint villával levest enni, de szórakoztat az ami körülötte van . Az indulatok, az érzelmek ,a koncepciók, a és néha még érvek is.Főleg amikor a hátsó szándékok lógnak ki a, mert általában kilóg a lóláb.
;)
A munkahelyem ezért vesztettem el mert nem érdekelt a politika és nem volt minden mondatomban az, hogy milyen jó ez a fidesz. Nem nyaltam a fidesz fönőkség seggét. Csak dolgozni akartam.
Az alapján ítéljenek meg milyen a munkám és nem azután, hogy foglalkozok-e a politikával. Az őszi és tavaszi választás előtt kampányolni kellett volna munkahelyen(kórházban) a fidesz mellett és akár gyűjteni a kopogtatót, ha adják. Én nem csináltam ezt. Finanszírozási okokra hívatkozva elküldtek.
Nekem ezért van elegem a politikából, mert a munkahelyen ráerőltetik az emberre, ha nem csinálja repül.
A válasz írója 32%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:54
Aranyapám munkanélküliség van. Amikor nem volt akkor se mentek dolgozni, mert szakképzetlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!