Miért nyírja ki a FIDESZ a magyar filmet?
Ha jól értettem ebből a cikkből, a hatalomra jutásuk óta egyetlen játék- vagy dokumentumfilm sem készült, halódik a filmszemle, megvonták a pénzt a forgalmazástól is. Én sajnálom ezt, mert engem érdekeltek (volna) a magyar filmek, és ez egy olyan terület, ahol kis ráfordítással nagyot lehetne alkotni. Legalábbis az átkos szocializmusban ez még sikerült... Teljesen a semmiből persze nem megy.
"a több mint fél évszázados díj életében "
"Idén is kiosztották az 1962-ban életre hívott Magyar Filmkritikusok Díjait"
Néphazi, na... (2011-1962=49<50)
"Ha jól értettem ebből a cikkből, a hatalomra jutásuk óta egyetlen játék- vagy dokumentumfilm sem készült, halódik a filmszemle, megvonták a pénzt a forgalmazástól is. "
Nagyon helyes, ne költsék az adófizetők pénzét nézhetetlen, pocsék magyar filmekre.
Sokkal sürgősebb feladatai vannak az államnak, mint a tehetségtelen magyar filmesekbe önteni a pénzt. Ezt azt hiszem, nem nehéz belátni.
A következő terület, ahonnan meg kellene vonni a támogatást, a sport, főleg a futball. Kár, hogy fociőrültek vannak kormányon.
21:04
"Nekem ilyen a Tanú, vagy a Hannibál tanár úr, meg mások is"
40 évesnél újabb példa van? :))))
ma 10:42
Az "A nyomozó" kb. a hollywoodi átlagszintet hozza. Ilyenből naponta 100 készül Amerikában, anélkül, hogy ez a magyar államnak milliárdokba kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!